Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, senzațională în costum de baie! Ea și Răzvan Fodor se bucură de o vacanță de vis

Irina Fodor, senzațională în costum de baie! Ea și Răzvan Fodor se bucură de o vacanță de vis
5

de Roxana Mirea,

Irina și Răzvan Fodor se bucură de o vacanță de vis, în Grecia. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea emisiunii „America Express” a publicat o serie de imagini fantastice cu ea, în costum de baie, pe barcă. Irina și Răzvan Fodor au o tradiție de cuplu: o dată pe an, pleacă o săptămână în vacanță doar ei doi.

Irina Fodor, imagini fantastice din vacanța din Grecia

Răzvan și Irina Fodor pleacă, în fiecare an, într-o vacanță în doi, timp de o sătpămână. De trei zile, cei doi sunt în vacanță în Grecia și se bucură de peisaje și clipe de vis. În urmă cu puțin timp, Irina Fodor a publicat o serie de imagini de senzație, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie întreg.

Suntem de trei zile în vacanță și timpul trece altfel pe barcă. Echilibrul e perfect: nici nu te plictisești, dar nici nu simți că trec orele în fugă pe lângă tine. Iar Grecia, în septembrie, este terapie pură”, a scris ea pe Instagram.

Irina-Fodor-imagini-fantastice-din-vacanta-din-Grecia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

La un moment dat, Irina Fodor a vrut să filmele răsăritul soarelui, însă soțul ei a decis să facă o glumă fix în acel moment.

V-am mai povestit eu că, o săptămână pe an, plecăm într-o vacanță doar noi doi. Până aici, totul perfect, nemaipomenit și romantic!

Așadar, m-am trezit cu răsăritul ăsta frumos al Greciei în fața ochilor și m-am gândit să îl filmez, mai ales că aveam la dispoziție câteva secunde până se estompau culorile.

Doar că eu sunt în vacanță cu Fodor”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton