Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Irina Fodor, mesaj inedit pentru Gina Pistol. „În cazul în care rămânem însărcinate în același timp”. Reacția lui Horia Brenciu

Irina Fodor, mesaj inedit pentru Gina Pistol. „În cazul în care rămânem însărcinate în același timp”. Reacția lui Horia Brenciu
11

de Andra Stana,

Invitată la podcast-ul lui Horia Brenciu, Gina Pistol a primit un mesaj neașteptat din partea Irinei Fodor. Iată ce i-a transmis colega ei de la „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a împlinit 42 de ani, iar ziua ei de naștere a fost plină de surprize din partea prietenilor și a celor apropiați. Printre cei care au reușit să o emoționeze pe iubita lui Smiley s-a numărat și Irina Fodor, care i-a transmis un mesaj neașteptat.

Chiar pe 9 decembrie, când era ziua ei de naștere, Gina Pistol a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu. Pentru a-i face o surpriză, acesta a invitat-o pe Irina Fodor să îi transmită un mesaj colegei sale de la Antena 1.

  • „Ginuța, te pup. Horică, îți mulțumesc că m-ai invitat să iau parte la această surpriză. O să încep cu lucrurile cu adevărat importante. La mulți ani, fată frumoasă. Să fii sănătoasă, să fii fericită, să fii iubită și să te bucuri de toată frumusețea asta de pe plan personal, dar și de pe plan profesional.
  • Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul, ba dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă, așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început.
  • Acum nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă, în cazul în care rămânem însărcinate în același timp data viitoare”, a spus Irina Fodor în cadrul podcast-ului lui Brenciu.

Imediat după ce a ascultat ineditul mesaj, Horia Brenciu a întrebat-o pe Irina: „Irina, ești gravidă?”, relatează wowbiz.ro.

irina-fodor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum și-a petrecut Gina Pistol ziua de naștere

În această perioadă, Gina Pistol filmează de zor pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar de ziua ei, pe 9 decembrie, vedeta Antenei 1 a avut liber.

Anul acesta colegii mi-au dat zi liberă de ziua mea. Pentru că de foarte multe ori, în trecut, ziua de naştere mă prindea la filmări. De când am devenit mamă, îmi place ca ziua mea să mi-o petrec cu familia mea. Apoi, a doua zi, o să recuperez cu colegii mei, pe platoul Chefi la cuţite”, ne-a declarat Gina.

Mai multe ședințe de terapie pentru Gina Pistol

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit, recent, pe contul său de Instagram că își dorește în următorul an să meargă la mai multe ședințe de terapie.

Și cum se spune că „înțelepciunea vine odată cu vârsta”, iată ce ne-a declarat Gina Pistol: „Nu aş spune neapărat că odată cu vârsta, ci mai degrabă odată cu experienţele acumulate de-a lungul timpului. Din ele poţi să înveţi sau nu ceva, şi atunci universul ţi le dă, pe repeat, până îţi înveţi lecţiile pe care trebuie să le înveţi. Consider că trebuie să ne îngrijim, în primul rând, de minte şi de suflet, ca să putem echilibra lucrurile din vieţile noastre”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton