Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, noi detalii despre filmările „America Express”. În ce punct a ajuns competiția

Irina Fodor, noi detalii despre filmările „America Express”. În ce punct a ajuns competiția
11

de Roxana Mirea,

Irina Fodor îi ține la curent pe urmăritorii ei despre evoluția filmărilor pentru „America Express”, așa cum se numește acum noul sezon din „Asia Express”, de la Antena 1. Prezentatoarea show-ului a publicat noi imagini pe contul ei de Instagram și astfel a dezvăluit că etapa din Mexic a ajuns la sfârșit, iar concurenții se află deja într-o altă țară.

Filmările „America Express” s-au mutat în Guatemala

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu în noul sezon al emisiunii „Asia Express”. Vedetele de la „America Express” pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Irina Fodor publică constant imagini de la filmările pentru „America Express” și astfel s-a aflat că etapa din Mexic s-a încheiat. Acum, concurenții îndeplinesc noi misiuni în etapa a doua a concursului, ci anume în Guatemala.

Hi there, King Kong! ❤️🤩#guatemala #americaexpress #americaexpressromania”, a scris Irina Fodor pe Instagram, acum două zile.

Apoi, prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a revenit cu noi imagini din Guatemala, precizând că este fascinată de peisajele întâlnite acolo.

Pieces of Guatemala❤️ Atâta culoare cât am văzut în țara asta, nu cred că am mai văzut de mult. E un spectacol absolut hipnotic”, a scris Irina Fodor în dreptul mai multor imagini de la „America Express”, din etapa din Guatemala.

Filmarile-„America-Express-s-au-mutat-in-Guatemala-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton