Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, tristă că nu a fost alături de fiica ei. Ce eveniment special a avut loc în viața Dianei. „Am primit poza asta”

Irina Fodor, tristă că nu a fost alături de fiica ei. Ce eveniment special a avut loc în viața Dianei. „Am primit poza asta”

de Roxana Mirea,

Irina Fodor este plecată la filmările pentru „America Express”, de la Antena 1, iar o fotografie pe care a primit-o de la soțul ei, Răzvan Fodor, i-a umplut sufletul de bucurie, dar și de tristetețe. În viața fiicei ei, Diana, a avut loc un eveniment important, iar Irina Fodor suferă că nu a putut să-i fie alături într-o așa zi specială.

Irina Fodor, tristă că nu a fost alături de fiica ei

Dorul de casă este din ce în ce mai apăsător pentru Irina Fodor, care filmează pentru „America Express”. Despărțirea de Răzvan Fodor și fiica lor a fost grea și cu siguranță de-abia așteaptă să se întoarcă acasă. Pe de altă parte, astăzi, 8 iunie, a fost o zi cu adevărat specială pentru Diana, iar Irina Fodor este tristă că nu a putut să fie alături de fiica ei. Diana a terminat clasa a patra și urmează o nouă etapă în viața ei: gimnaziul.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe❤️ Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!🙏🏻 Vine vacanța mare!!!”, a scris irina Fodor pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton