Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, declarații surprinzătoare despre iubitul francez David Goldcher. „Nu mai cred nimic”

Irina Rimes, declarații surprinzătoare despre iubitul francez David Goldcher. „Nu mai cred nimic”
11

de Roxana Mirea,

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei francez, David Goldcher. Cei doi sunt împreună din iarna anului trecut. Recent, artista a făcut dezvăluiri despre viața sentimentală, după ce a fost întrebată dacă crede că David este alesul.

Irina Rimes, despre iubitul francez David Goldcher

Irina Rimes și iubitul ei francez David Goldcher trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista a fost invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, unde a fost întrebată dacă David este alesul inimii ei. Irina Rimes a răspus că nu știe pentru că s-a mai întâmplat în trecut să creadă că bărbatul alături de care avea o relație de iubire este alesul și s-a dovedit că s-a înșelat. Așadar, ea nu vrea să se mai gândească la viitor, ci să trăiască prezentul.

Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc”, a spus Irina Rimes, potrivit fanatik.ro.

Artista a spus și ce face atunci când se simte copleșită. În plus, Irina a dezvăluit că pregătește un album în limba franceză.

Îmi aduc aminte cine sunt, ce am realizat până acum, familia, iubirea, prietenii. Fericirea se poate construi. Mereu am găsit motivele să fiu fericită. Uneori, nu le vedeam.

Nu prea îmi place să vorbesc despre viitor, ci să fac. Pregătesc proiecte mari, un album în limba franceză”, a spus ea.

Irina-Rimes-despre-iubitul-francez-David-Goldcher-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De ce a divorțat Irina Rimes de fostul soț

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică timp de un an de zile. În presă, s-a scris că el ar fi părăsit-o pentru o altă femeie și că artista chiar i-ar fi surprins în ipostaze tandre. Irina Rimes susține că nimic din ce s-a scris la acel moment nu este adevărat.

„Pentru că oamenii se schimbă la un moment dat în viaţă, vor altceva. Din păcate, suntem făcuţi să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris.

Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu ştiu cine a spus povestea asta, nu ştiu care a fost interesul acestei persoane.

Pur şi simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viaţă, dar ne-am despărţit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a povestit Irina, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton