Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, nevoită să ia o decizie dificilă. „Trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul”

Irina Rimes, nevoită să ia o decizie dificilă. „Trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul”
10

de Roxana Mirea,

Irina Rimes se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să ia o decizie dificilă. Artista se bucură de un succes răsunător pe plan muzical și ține foarte mult la fanii ei, încercând mereu să nu îi dezamăgească. Iată ce anunț neașteptat a făcut Irina Rimes pe Instagram.

Irina Rimes, nevoită să ia o decizie dificilă

Irina Rimes și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț neașteptat. Artista se confruntă cu probleme de sănătate, iar situația nu este deloc de neglijat, având în vedere că a fost nevoită să ia o decizie dificilă. Irina Rimes a anunțat pe Instagram că și-a amânat concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad, cerându-le totodată iertare fanilor ei.

Pe de altă parte, ea le-a mulțumit și colegilor ei de la Vocea României pentru înțelegerea și susținerea de care au dat dovadă în ceea ce privește situația ei.

„Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil.

Totodată, îmi cer iertare și aici colegilor mei de la Vocea României și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

irina-rimesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Irina Rimes, unul dintre antrenorii de la Vocea României 2022

„Vocea României” revine cu sezonul 10, iar Pro TV a anunțat acum câteva săptămâni cine sunt antrenorii. Pe de altă parte, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa de antrenori este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș.

„Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton