Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Irina Rimes, primele declarații despre nunta cu iubitul ei: „Va fi în România”

Irina Rimes, primele declarații despre nunta cu iubitul ei: „Va fi în România”

de Redactia Tvmania

Irina Rimes a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care acesta îl are pe Youtube la fiecare final de săptămână

Pandemia a fost o perioadă de bun augur pentru Irina Rimes care, deși are probleme financiare, în viața personală totul a devenit mai bine după ce și-a întâlnit dragostea. 

După o căsătorie eșuată în tinerețe, care s-a încheiat cu un divorț, Irina Rimes are puterea de a trăi o frumoasă putere de dragoste. În vârstă de 29 de ani, Irina Rimes formează un cuplu de câteva luni cu un tânăr francez, David Goldcher, care lucrează tot în industria muzicală. 

Irina Rimes i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că este pregătită să facă din nou pasul cel mare. Iar planurile personale nu se opresc aici! Artista mărturisește că își dorește cu ardoare ca, în următorii doi ani, să devină mamă.

Irina Rimes: „Mama e topită după David”

Irina Rimes a povestit totul despre începutul poveștii de dragoste pe care o trăiește cu tânărul francez și se pare că relația este una destul de serioasă. Artista și-a luat iubitul de mână și cu prima ocazie i l-a prezentat și familiei sale.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu . Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat solista, la podcastul „Acasă la Măruță”.

De ce a ajuns Irina Rimes la divorț?

Irina Rimes și-a dorit să lămurească și zvonurile care de-a lungul anilor au circulat în presa tabloidă. Jurata emisiunii „Vocea României” a dezvăluit că s-a cunoscut cu primul soț la vârsta de 22 de ani în cadrul unui show de muzică din Republica Moldova. Relația lor a durat 5 ani, din care  un an de zile cei doi au fost căsătoriti și în acte.

 „Am fost cu Andi patru ani și un an căsătorită. Nu a fost nimic adevărat din ce s-a spus despre noi la divorț. Nu a înșelat nimeni pe nimeni, eu nu am fost însărcinată. Erau lucruri inventate nu știu de cine. Noi ne uitam la tv împreună și râdeam de ce auzeam și vedeam. El, săracul, primea hate pe Internet (n.r.ură), mi-era și milă de el. Ne-am despărțit normal, prieteni, fără scandal, pur și simplu, ne schimbasem. Se dusese relația, iubirea aia. El este cel care mi-a compus piesa , e mentorul meu. Noi înainte făceam pe spiridușii prin mall pentru bani. Eu vindeam piese cu 300 de euro. Erau piese mediocre”, a mărturisit căntăreața, despre primul ei soț. Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică în vara lui 2017, și, de atunci, cei doi au rămas prieteni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton