Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Irina Rimes, rănită în timpul filmărilor pentru un nou videoclip

Irina Rimes, rănită în timpul filmărilor pentru un nou videoclip

de Cătălina Matei,

La scurt timp după ce a lansat varianta în limba română a piesei „Navsegda”, cântată cu Grasu XXL, Irina Rimes tocmai a urcat pe YouTube și videoclipul oficial al melodiei „Pentru totdeauna”.  Producția video este semnată de Alex Cotoi, iar la filmări artista aavut parte și de o accidentare: a fost lovită de o săgeată.

La mai bine de o lună distanță de la lansarea colaborării alături de Jah Khalib, Irina Rimes lansează varianta în limba română a piesei ”Navsegda”, cu Grasu XXL. „Pentru totdeauna” este o piesa cu un mesaj puternic în care iubirea devine doar o amintire a unui trecut frumos, unde versurile te vor purta prin toate stările sincere pe care artiștii le-au trăit în poveștile lor.

Versurile au fost scrise de către Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi. Iar la filmări, Irina a avut parte și de o experiență dureroasă. În timp ce filma scena în care este străpunsă de o săgeată, pentru a crea un efect cât mai aproape de realitate, lovitura a fost destul de puternică și a necesitat mai multe zile de recuperare, după cum povestește artista în comentariile de pe YouTube.

“Sunt fericită să lansez acest videoclip care sper să vă impresioneze. Nu pot să zic că este ceva diferit, însă am depus mult suflet, fiind onorată să scot o piesă cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a placut piesa foarte mult. Fără prea multe strategii, fără campanii gândite în avans pe Instagram și TikTok, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a facut singură feat și clip. săgeata de la final, a durat o , dar a meritat 🙂 Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni.” a declarat Irina Rimes despre colaborare.

Cel mai recent album – „Pastila”

Anul 2020 a gasit-o pe fosta antrenoare de la „Vocea României” cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul “Pastila” a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În trecut, artista cu origini moldovenești a mai lansat două albume cu un impact semnificativ asupra muzicii acelei perioade, vorbim aici de albumele „Despre” el și „Cosmos”. În 2021 single-ul “N-avem timp” a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa „Navsegda” în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton