Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum. „M-am tuns”

Irina Rimes, schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum. „M-am tuns”
7

de Roxana Mirea,

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Aceasta are o carieră înfloritoare, fiind și antrenor la „Vocea României” de la Pro TV. În plus, se bucură de popularitate și în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale. De data aceasta, Irina Rimes a împărtășit cu fanii ei că și-a făcut o schimbare de look.

Irina Rimes, schimbare de look

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Ea se bucură de o comunitate impresionantă de fani atât în viața reală, cât și în mediul online, doar pe Instagram fiind urmărită de 775 de mii de conturi.

Ei bine, Irina Rimes îi ține la curent pe fanii ei de pe rețelele sociale cu activitățile sale. De data aceasta, artista i-a anunțat simplu că s-a tuns. Irina Rimes și-a făcut o schimbare de look și a publicat o imagine la Insta Story.

Artista avea părul puțin mai jos de umeri, ar acum a optat pentru o coafură stil bob. Desigur, Irina Rimes și-a păstrat bretonul.

„Nu-mi place când sunt întrebată de ce iubitul meu este străin”

Într-un interviu, Irina Rimes ne-a spus că nu îi place atunci când este întrebată de ce iubitul ei este străin.

Îmi place că oamenii știu mai multe despre viața mea decât știu eu… Glumesc! Nu, nu-mi place. Nu-mi place când sunt întrebată de ce iubitul meu este străin, unde stau mai mult sau de ce m-am mutat în Franța. Nu m-am mutat în Franța. În general, încerc să-mi păstrez viața privată, și aici mă refer la detalii, departe de presă, nu neapărat de ochii lumii. Pentru că oamenii văd ce este, în timp ce discursul meu e distorsionat sau prezentat, de multe ori, într-un context convenabil pentru altcineva.

Cu toate astea, n-aș vrea să mă limitez în a posta materiale pe social media doar despre muzică doar ca să nu dau curs unor noi știri despre viața noastră privată, mai ales că e extrem de interesantă. În rest, viața mea este interesantă, e mișto, mereu a fost. Nu e o viață nouă, este o viață îmbunătățită”, ne-a mărturisit Irina Rimesc, într-un interviu, acum câteva luni.

irina-rimes-clip-amuzant-pe-tiktok-cu-iubitul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton