Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes și The Motans, alături de partenerii lor în clipul piesei „Gata de zbor”. Cum a dat de înțeles Denis Roabeș că s-a căsătorit

Irina Rimes și The Motans, alături de partenerii lor în clipul piesei „Gata de zbor”. Cum a dat de înțeles Denis Roabeș că s-a căsătorit
7

de Roxana Mirea,

The Motans și Irina Rimes au ajuns la a treia colaborare cu piesa „Gata de zbor”. Este o melodie sensibilă, cu un videoclip cinematic. Videoclipul este și mai special pentru că printre actori se numără și iubitul Irinei Rimes, David Goldcher, dar și iubita lui Denis Roabeș, Bianca. Pe de altă parte, un detaliu a dat de înțeles că The Motans și iubita lui s-au căsătorit în secret.

The Motans și Irina Rimes au lansat piesa „Gata de zbor”

The Motans și Irina Rimes sunt la a treia colaborare și au lansat piesa superbă „Gata de zbor”, care vorbește despre o iubire arzătoare.

A fost o vară… de fapt, a fost chiar un an… cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți Gata de zbor”, spune The Motans, potrivit protv.ro.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea. Actorii din clip sunt bine-cunoscuți de către public. Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman apar în videoclipul piesei „Gata de zbor”. Desigur, printre actori se numără și Irina Rimes și Denis Roabeș.

Piesa a fost scrisă de către Denis Roabeș și Irina Rimes. Cei doi au mai lansat împreună melodiile „POEM” și „Cel Mai Bun DJ”.

Deniș Roabeș s-ar fi căsătorit în secret cu iubita lui

Videoclipul melodiei „Gata de zbor” este cu atât mai special cu cât iubitul Irinei Rimes, dar și iubita lui Denis Roabeș se numără printre actori. David și Bianca apar alături de partenerii lor de viață în cel mai nou clip al acestora.

videoclipul-melodiei-gata-de-zbor-iubitul-irinei-rimes-dar-si-iubita-lui-denis-roabes-se-numara-printre-actori-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pe de altă parte, un alt detaliu important a iesit la iveală. Artistul de la The Motans a inserat în videoclipul piesei „Gata de zbor” un indiciu care ne duce cu gândul la faptul că el și Bianca s-au căsătorit. Chiar dacă antrenorul de la „Vocea României” este foarte discret atunci când vine vorba de viața lui sentimentală, la sfârșitul clipului, Bianca este trecută cu numele de familie al lui Denis. Așadar, sunt șanse mari ca Deniș Roabeș și iubita lui să se fi căsătorit în mare secret.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton