Homepage  / Vedete / Vedete străine

Irina Shayk şi Bradley Cooper au dat o petrecere în cinstea viitorului lor bebeluș

Irina Shayk şi Bradley Cooper au dat o petrecere în cinstea viitorului lor bebeluș

de Redactia Tvmania

Irina Shayk (31 de ani) și Bradley Cooper (41 de ani) vor deveni pentru prima oară părinți primăvara aceasta, așa că nu aveau cum să nu facă, ca mai toate vedetele de la Hollywood, un „baby shower”, o petrecere dată în cinstea viitorului bebeluş.

Conform mx.hola.com, aceasta a avut loc la Los Angeles, iar invitaţi au fost doar câţiva prieteni ai cuplului, mama Irinei şi mama lui Bradley.

„Au avut un baby shower foarte frumos. Bradley şi mama lui, Gloria, au fost atenţi ca totul să iasă foarte bine. El e mereu liniştit şi relaxat. Irina a primit multe jucării, dar şi câteva hăinuţe de la designeri cunoscuţi. Era foarte fericită”, a declarat o sursă pentru „E! News”.

Irina şi Bradley sunt foarte discreţi cu viaţa lor privată şi nu au făcut vreo declaraţie cu privire la sexul copilului pe care îl aşteaptă.

De altfel, modelul rus a ales să confirme sarcina etalându-şi burtica în cadrul show-ului casei de modă „Victoria’s Secret” din decembrie anul trecut. După acest eveniment, Irina şi-a ascuns cât de mult a putut burtica purtând mai mereu haine largi, iar ea şi iubitul ei nu s-au mai afişat atât de mult împreună în public.

Bradley Cooper vine pe marile ecrane de la noi în luna mai, în filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton