Homepage  / Vedete / Vedete străine

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat? Au fost fotografiați la plimbare pe străzile din New York

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat? Au fost fotografiați la plimbare pe străzile din New York

de Andra Stana,

Irina Shayk și Bradley Cooper au revenit la sentimente mai bune? Fanii celor doi au început să spere că cei doi actori s-au împăcat. Totul, după ce aceștia au fost fotografiați în timp ce se plimbau împreună prin Manhattan, New York, fără fetița lor, scrie Daily Mail.

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în 2019

Bradley Cooper și Irina Shayk au fost împreună mai bine de patru ani. Ei au împreună o fiică, pe Lea, care are astăzi patru ani. Cu toate că au spus mereu sus și tare că încearcă să aibă o relație civilizată de dragul celei mici, recent ei au stârnit controverse.

În imaginile surprinse de paparazzi și publicate de Daily Mail, Irina Shayk îl ține de braț pe Bradley Cooper, în timp ce se plimbă prin Manhattan.

Modelul de 36 de ani purta o pereche de pantaloni negri, largi. La aceștia, Shayk a asortat o cămașă albă, lungă și o haină neagră, lungă. Totodată, Irina Shayk avea părul prins în coadă și purta o mască de protecție.

În aceleași imagini, Bradley Cooper poate fi văzut purtând o pereche de blugi, un haborac cu glugă, o jachetă subțire și o pereche de teniși.

Lea, fetița lor în vârstă de patru ani, nu a fost surprinsă alături de ei. Bradley și Irina au ales să se plimbe în doi prin Manhattan.

Bradley Cooper și Irina Shyk s-au despărțit în 2019

Bradley Cooper (46 de ani) și Irina Shayk (35 de ani) au format un cuplu timp de patru ani, asta până când, în anul 2019 au decis să pună capăt relației.

Când veștile potrivit cărora Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit au ieșit la iveală, tot mai mulți fani au presupus că Bradley a fost cel care s-a despărțit de supermodel. De fapt, adevărul a fost altul. O sursă apropiată fostului cuplu le-a spus celor de la ET că Irina a simțit, de fapt, că trebuie să ia această decizie:

„Recent, Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți. Și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.”

Aparent, cei doi erau nefericiți împreună de ceva timp. „Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră.

Când turneul de promovare al filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului. Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. 

Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație”, a continuat sursa.

Locuiesc amândoi în New York

Deși Irina Shayk s-a mutat din apartamentul lor comun, din Los Angeles, împreună cu fetița ei, ambii părinți au decis să locuiască în New York pentru a putea petrece timp în mod egal cu Lea, în vârstă de patru ani, scrie filmnow.ro.

Invitat în urmă cu câteva luni în emisiunea lui Oprah Winfrey, Cooper a vorbit despre fetița lor. „Fata noastră, ea este incredibilă. Trebuie să recunosc că încă sunt momente în care nu pot să cred că am un copil”.

În 2016 au apărut zvonuri cu privire la logodna celor doi, după ce Irina Shayk a fost fotografiată purtând un inel cu smarald pe acel deget, inel pe care l-a purtat pe toată durata relației lor.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton