Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Irina și Răzvan Fodor, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. De ce nu au vrut să stea toată ziua pe plajă

Irina și Răzvan Fodor, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. De ce nu au vrut să stea toată ziua pe plajă
11

de Roxana Mirea,

Irina și Răzvan Fodor se bucură de o vacanță de vis în Thailanda. Cei doi nu au plecat singuri, ci împreună cu fiica lor, Diana. Recent, Irina Fodor i-a încântat pe urmăritorii ei cu imagini superbe din vacanță, menționând și de ce nu au vrut să stea toată ziua la plajă.

Irina și Răzvan Fodor, vacanță de vis în Thailanda

Pe Irina și Răzvan Fodor, începutul anului i-a găsit pe un tărâm exotic, departe de temperaturile scăzute din România. Cei doi se bucură de o vacanță de vis în Thailanda, unde au plecat împreună cu fiica lor, Diana. Irina Fodor a publicat imagini spectaculoase pe contul ei de Instagram. În ciuda faptului că mulți preferă să se relaxeze pe plajă toată ziua când pleacă în astfel de vacanțe, Irina Fodor a explicat de ce ea și soțul ei ai refuzat să facă astfel.

„Deși Thailanda te trage la relaxare, e păcat să lâncezești toată ziua la plajă, când sunt atâtea frumuseți de clătit ochii. De trei zile, ne-am mutat pe insula Koh Samui și nu prea ne-au stat piciorușele. După expediția la Ang Thong National Park, plănuim una la cascadele de pe insulă, iar aici mi-ar prinde bine câteva sfaturi, de la cei care au mai fost. Febra musculară trece cu un thai massage bun, dar amintirile rămân”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

irina-si-razvan-fodor-vacanta-de-vis-in-thailanda-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Irina și Răzvan Fodor, Revelion în Thailanda

Irina și Răzvan Fodor au petrecut noaptea dintre ani tot în Thailanda, acolo unde s-au întâlnit cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei patru s-au fotografiat împreună și au publicat imaginea pe rețelele sociale. Adela Popescu și soțul ei au fost și ei însoțiți de cei trei copii ai lor: Alexandru, Andrei și Adrian. Desigur, Radu se afla în Thailanda de ceva vreme, fiind ocupat cu filmările pentru noul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1.

Pentru că aici avem câteva ore avans față de România și ne pregătim curând să sărbătorim trecerea în 2023, vă urăm, exact în această formulă în care ne vedeți, să aveți un An Nou bun, să fiți sănătoși, fericiți și înconjurați de oameni care vă iubesc din toată inima! Vă pupă și vă îmbrățișează echipa thailandeză!”, a scris Irina Fodor, în dreptul fotografiei de grup.

Tadaaaam! De când așteptam vacanța asta cu ei. Mă rog, ne-au ieșit doar cateva zile, dar e bine si așa. Noi plecăm să dăm nisipul jos de pe noi și să ne pregătim de Revelion, pe care îl vom petrece tot pe plajă”, a scris și Adela Popescu, acum câteva zile.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton