Homepage  / Vedete româneşti

Irina și Răzvan Fodor, o vacanță mai atipică. „Cea mică e fascinată de aventura asta”

Irina și Răzvan Fodor, o vacanță mai atipică. „Cea mică e fascinată de aventura asta”
7

de Roxana Mirea,

Irina și Răzvan Fodor se află în vacanță împreună cu fiica lor, Diana. După ce Irina s-a întors în România de la filmările pentru „America Express”, iar Răzvan Fodor a terminat și el de filmat pentru „Splash! Vedete la apă“, amândoi s-au putut bucura de clipe de relaxare alături de micuța lor. Ei bine, cei doi soți nu au avut un plan de vacanță clar, așa că, până acum, au traversat mai multe țări din Europa.

Irina și Răzvan Fodor, în vacanță prin Europa

Irina și Răzvan Fodor se bucură de o vacanță inedită alături de fiica lor, Diana. După o perioadă aglomerată, cei trei și-au făcut bagajele și „au fugit” din România, fără a avea un plan clar referitor la destinația de vacanță. Irina Fodor a povestit pe Instagram că, până acum, au traversat Ungaria, Croația, Slovenia și Italia. Prezentatoarea emisiunii „Asia Express” a precizat că Diana se bucură cel mai mult de această aventură.

Irina-si-Razvan-Fodor-in-vacanta-prin-Europa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu am avut un plan clar de vacanță, așa că ne-am urcat în mașină și am condus încotro am simțit.

Am hotărât să nu ne grăbim, să nu facem un scop din a ajunge din punctul “A” în punctul “B” și să ne bucurăm de ce întâlnim pe traseu.

De obicei, seara, relaxați, la un pahar de vin, votăm traseul pentru a doua zi și căutăm locuri de cazare disponibile. Așa că, până acum, am traversat Ungaria, Croația, Slovenia și Italia.

Ne-am oprit un pic la Balaton, ne-am bălăcit, ne-am relaxat, acum am ajuns în Veneția și de mâine… mai vedem noi pe unde ajungem.

Cea mică e fascinată de aventura asta, eu și Fodorică ne bucurăm de bucuria ei și de tot timpul ăsta pe care îl avem împreună, așa că, până acum, nu pot să zic decât că am făcut o alegere perfectă de vacanță”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton