Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Irisha are probleme de sănătate după „Survivor România”. „Nu mă simt deloc bine”

Irisha are probleme de sănătate după „Survivor România”. „Nu mă simt deloc bine”

de Redactia Tvmania

Irisha se confruntă cu probleme de sănătate, chiar și la mai bine de două luni de când a fost eliminată din competiția „Survivor România”. Viața dificilă din Republica Dominicană și-a pus amprenta serios asupra organismului său.

Organismul Irishei resimte toate greutățile la care a fost supus în Repbulica Dominicană. Fosta concurentă de la „Survivor România” și „Bravo, ai stil!” a mărturisit pe InstaStory că starea sa de sănătate este precară de când a ajuns în România.  Cele mai mari probleme întâmpinate de Irisha fiind crizele de rinichi:

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine.  Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha pe contul său de Instagram.

La scurt timp după marea finală „Survivor România”, se zvonea că Irisha ar forma un cuplu cu colegul său de concurs Marius Crăciun, însă imediat după cei doi au dorit să lămuească acest aspect:

„În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a anunțat  Irisha.  „Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare”,  a adăugat și Marius Crăciun. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton