Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

iSerialul “Când mama nu-i acasă” are premiera la Happy Channel pe 13 martie

iSerialul “Când mama nu-i acasă” are premiera la Happy Channel pe 13 martie
7

de Redactia Tvmania

Happy Channel a anunțat lansarea primului iSerial românesc (filmat integral cu telefonul mobil): „Când mama nu-i acasă”.

Serialul va avea premiera luni, 13 martie, de la ora 19.45, fiind disponibil pe TV, online și social media.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune”, se arată într-un comunicat al canalului tv.

Printre actorii noului serial românesc de la Happy Channel se numără Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

Ruxandra Ion

iSerialul “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion (foto), aduce în fața publicului o poveste contemporană, cu întâmplări inspirate din realitatea de zi cu zi, fie că este vorba de relații între tineri, drame de familie sau căutarea fericirii și a unui drum în viață.

Criss, Catalin SimioanaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sinopsis

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani. 

Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană “dementă” de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și întreținută.

Citește și:

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, la Happy Channel

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton