Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Isteric și dărâmat”. Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele. Actorul, văzut alături de soțul victimei

„Isteric și dărâmat”. Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele. Actorul, văzut alături de soțul victimei

de Andra Stana,

Alec Baldwin a luat decizia de a-și anula „toate proiectele pe care le avea în lucru”, anunță People.com. Decizia, luată după tragedia de joia trecută, petrecută pe platourile de filmare ale filmului „Rust”. Actorul a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Alec Baldwin, „de neconsolat ore în șir”

O sursă a dezvăluit pentru publicația People că Baldwin, acum în vârstă de 63 de ani, a fost „isteric, dărâmat și absolut de neconsolat ore în șir”, după ce a împușcat-o pe Halyna: „Este devastator ce s-a întâmplat”. Actorul „își anulează toate proiectele pe care le avea în lucru”. „Așa face el față momentelor dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, iese din atenția publicului.”, a mai spus sursa citată.

În week-end, actorul a fost văzut îmbrățișându-i pe soțul și fiul lui Hutchins, după ce au participat împreună la o slujbă în memoria acesteia, scrie filmnow.ro. Baldwin a fost fotografiat plecând dintr-un hotel din Santa Fe, sâmbătă dimineață, împreună cu Matthew Hutchins și fiul lui, Andros, în vârstă de 9 ani.

Apar noi detalii despre persoanele care ar fi trebuit să verifice armele

Daily Mail notează că cel care ar fi trebuit să se asigure că astfel de accidente nu au loc pe platoul de filmare ar fi fost asistentul Dave Hall. Acesta ar fi încălcat protocoalele de siguranță a armelor pe platoul productiei Hulu „Into The Dark”, în 2019. El ar fi ignorat o regulă care stipula că toate armele, fie ele reale sau false, trebuie să fie anunțate pe platoul de filmare. Totul, în scopul de a se asigura că sunt respectate procedurile de siguranță necesare.

De asemenea, bărbatul ar fi crezut că ședințele privind siguranța armelor sunt inutile. Mai mult, acesta este motivul pentru care ar fi scurtat aceste ședințe.

În weekend, alte surse au declarat pentru Daily Beast că Hannah Gutierrez-Reed, armurierul în vârstă de 24 de ani, de pe platoul de la westernul „Rust”, a fost „neglijentă” și că anterior a înmânat o armă unei actrițe de 11 ani pe un alt platou de fimare.

„A fost puțin neglijentă cu armele”, a declarat o sursă care a lucrat împreună cu Gutierrez-Reed la viitoarea peliculă cu Nicolas Cage, „The Old Way”. 

„Au fost momente când încărca gloanțele oarbe într-o manieră pe care noi nu o consideram sigură”, mai scrie Daily Mail. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

A început votul pentru Premiile TVMania 2021!

Virgil Ianțu, vacanță la New York în pandemie. Cu cine a petrecut în SUA

Surprize-surprize! Ryan Gosling va fi Ken în noul live action „Barbie”, alături de Margot Robbie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton