Homepage  / Nu rata!

Italia – România se vede în această seară, la Pro TV

Italia - România se vede în această seară, la Pro TV

de Redactia Tvmania

Amicalul dintre reprezentativa României și cea a Italiei este în direct, în această seară, de la 21.45, la Pro TV. Cei 25 de jucători convocați de selecționerul Anghel Iordănescu promit să dea totul pe teren la prima “audiție” pentru EURO 2016.

Italia - Romania

Pentru primul meci al Naționalei României după calificarea la turneul din Franța, suporterii români vor susține tricolorii pe stadionul din Bologna, unde cel puțin o peluză este rezervată acestora. De patru ori campioană mondială, Italia va întâlni o echipă din care nu lipsesc jucători ca Tătărușanu, Torje și Chiricheș, dar și nume noi propuse de Iordănescu. Toți jucătorii echipei României vor evolua în tricouri speciale, pe care apar numele victimelor din tragedia de la clubul Colectiv.

În ceea ce privește meciurile directe cu Italia, România are o singură victorie în partidele oficiale în palmares, cea din 1983, unde marcatorul golului a fost Ladislau Boloni. Ultimul meci disputat de cele două reprezentative a fost în urmă cu fix 5 ani în Austria (17 noiembrie 2010), partidă încheiată cu scorul de 1-1. Cele două adversare sunt vecine în clasamentul mondial FIFA: Italia e pe 13, România pe 14.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton