Homepage  / Vedete

Itati Cantoral şi-a înşelat soţul şi îi cere disperată iertare

Itati Cantoral şi-a înşelat soţul şi îi cere disperată iertare

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Itati Cantoral (39 de ani), pe care aţi văzut-o în serialele “Sărmana Maria” şi “Prietene şi rivale”, a intrat în depresie după ce, săptămâna trecută, tabloidele mexicane au descoperit că îşi înşela soţul, pe Carlos Alberto Cruz, de 40 de ani, cu un bărbat mai în vârstă, Raul Padilla Lopez, de 59.

2012 Padres Contra El Cancer Gala with Eva Longoria

Aflată în Columbia, unde filmează pentru telenovela “Quién mató a Patricia Soler?” (“Cine a omorât-o pe Patricia Soler?”), Itati nu s-a mai putut concentra din cauza supărării şi a plecat val-vârtej în Mexic pentru a-i cere iertare soţului. Conform tvnotas.com, ea i-a cerut acestuia să uite aventura pe care a avut-o de dragul fetiţei lor, Maria, în vârstă de cinci ani. Carlos nu are însă nicio intenţie de a se împăca cu ea, pentru că şi el şi-ar fi găsit, între timp, o amantă. Chiar şi aşa, Itati îi trimite în fiecare zi mail-uri pentru a-l îndupleca.

“Cel mai mult în acest scandal suferă copiii lor, care află din presă despre problemele pe care le au ei în căsnicie”, a spus o sursă apropiată.

Itati şi Carlos, care s-au căsătorit în secret în 2008, creşteau împreună şi cei doi băieţi ai actriţei rezultaţi în urma mariajului cu Eduardo Santamarina.

Itati şi Carlos au mai fost despărţiţi în 2012, însă s-au împăcat, iar Itati speră să se întâmple acest lucru şi de data aceasta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton