Homepage  / Știri

“Îţi ordon să mă iubeşti!” a cucerit Mexicul

“Îţi ordon să mă iubeşti!” a cucerit Mexicul

de Redactia Tvmania

Ce bărbat nu ar vrea să o aibă ca şefă pe frumoasa Blanca Soto? Cel care reuşeşte să o cucerească, din postura de… secretar, este chiar Fernando Colunga, în telenovela „Îţi ordon să mă iubeşti!”, difuzată în weekend de postul Acasă.

După ce i-a dat replica lui Guy Ecker în „Eva Luna” (telenovelă din 2010 redifuzată în prezent de Acasă zilnic, de la 15.30) şi a cucerit atât telespectatorii americani, cât şi pe cei români, Blanca Soto spera probabil că toate proiectele care vor urma vor avea acelaşi succes. Din păcate, nu a fost aşa pentru fosta Miss Mexic. Serialul în care a jucat după „Eva Luna”, „El Talisman”, nu a fost bine primit de către public, fiind un semieşec.

Dar lucrurile s-au îndreptat imediat în cariera frumoasei, atunci când a acceptat oferta producătorului Juan Osorio de a juca în telenovela „Îţi ordon să mă iubeşti” („Por que el amor manda”) alături de un veteran al telenovelelor, Fernando Colunga (47 de ani). Cei doi au avut chimie bună încă de la primele secvenţe filmate împreună, iar acest lucru s-a observat în audienţele mari pe care producţia le înregistrează, în prezent, în Mexic.

Blanca s-a integrat perfect în echipa telenovelei şi s-a îndrăgostit de personajul pe care îl interpretează, Alma. Aceasta este directoarea executivă a unei companii de cosmetice, care descoperă dragostea şi pasiunea în persoana noului ei angajat, Jesus (Fernando Colunga). „Este o adevărată plăcere să lucrez cu un actor talentat şi profesionist precum Fernando Colunga”, a spus actriţa în vârstă de 34 de ani.

La rândul său, Colunga are numai cuvinte de laudă pentru colegii săi, dar mai ales pentru noul său personaj, care este un pic diferit de cele pe care le-a interpretat în trecut.

„Înainte de a începe filmările, am vorbit cu producătorul şi am realizat că rolul mi se potriveşte foarte bine, deoarece sunt un bărbat puternic atât fizic, cât şi psihic, emoţional. Eu pun foarte mult suflet, sunt total implicat în ceea ce fac”, a spus Fernando.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton