Homepage  / Seriale coreene

Iubire imposibilă, o poveste de genul Romeo și Julieta. Tot ce trebuie să știți despre noul serial coreean de la Prima TV

Iubire imposibilă, o poveste de genul Romeo și Julieta. Tot ce trebuie să știți despre noul serial coreean de la Prima TV

de Mioara Tronaru,

Prima TV continuă seria de producții coreene cu o nouă poveste, plasată la în secolul al XV-lea. Vom putea vedea serialul „Iubire imposibilă”, „The Princess' Man” (2011), de vineri, 25 august, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16.30.

Lee Se Ryung (Moon Chae-Won), fiica Marelui Prinț Suyang (Yeong-cheol Kim), află că se va căsători cu educatul și fermecătorul Kim Seung Yoo (Park Si-hoo), fiul prim-ministrului. Fire curajoasă și aventuroasă, tânăra hotărăște să-și vadă viitorul soț prezentându-se drept verișoara ei. Kim Seung Yoo își dă seama de „înșelătorie”, dar dragostea dintre ei începe să înflorească. Soarta are însă alte planuri: povestea lor de iubire se suprapune în mod nefericit peste conspirațiile de la curte. După ce regele se îmbolnăvește, tatăl fetei organizează un complot pentru a-i asasina pe monarh și pe toți susținătorii acestuia, al căror lider este tatăl lui Kim Seung Yoo… Cele două puternice familii devin din aliate dușmane de moarte, iar dragostea dintre cei doi tineri devine imposibilă.

Serialul a fost un succes și pe plan local, dar și internațional: are cinci nominalizări la Monte-Carlo Television Festival și un premiu la New York TV Festival.

Ce spun protagoniștii

Conform site-ului The Chosun Ilbo, Moon Chae-Won a fost criticată pentru jocul slăbuț din primele episoade. Dar actrița s-a apărat spunând că lucra în același timp pentru mai multe producții și, dealtfel, nici nu a avut timp să vadă serialul ca să-și poată da seama cum a fost jocul ei: „Încă mă întreb dacă am făcut bine. Dacă așa trebuia să joc, dacă m-am apropiat de rol în cel mai bun mod”. Dar pe măsură ce producția a înaintat și performanța ei s-a îmbunătățit. Apoi, publicul a fost cucerit de poveste. „M-am întrebat câți dintre oamenii din zilele noastre ar fi capabili de o astfel de dragoste. Dacă ar fi vorba despre mine, cu siguranță nu n-aș lăsa prinsă într-o astfel de situație. Dar a fost interesant să joc acest rol. Cred că libertatea de a alege și a interpreta o situație diferită de ceea ce ai face în viața reală este partea cea mai frumoasă a meseriei de actor”, a mai spus Moon Chae-Won.

Cât despre partenerul său de platou, Park Si-hoo era epuizat de rolurile de „făt-frumos”, bogat și puternic, așa că a fost mai mult decât încântat să joace și altceva. „Kim Seung Yoo nu este la început decât un tânăr fermecător, dar apoi se schimbă dramatic, transformându-se într-un bărbat violent și dornic de răzbunare. Iar eu am fost foarte fericit să interpretez un personaj atât de dinamic”, a spus actorul în HanCinema.

„Iubire imposibilă” – Trailer:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton