Homepage  / Articole

Iubirea e pusă la încercare în „Suleyman Magnificul”

Iubirea e pusă la încercare în „Suleyman Magnificul”

de Redactia Tvmania

În cel de-al doilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, de la Kanal D, paşa Ibrahim se împarte între mariajul cu sultana Hatice şi idila cu odalisca Nigar.

Triunghiul amoros în care paşa Ibrahim (mâna dreaptă a sultanului Suleyman) a intrat în cel de-al doilea sezon al serialului de la Kanal D, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” ţine cu siguranţă mulţi fani cu sufletul la gură.

Din momentul în care decide să aibă o aventură cu odalisca Nigar, paşa trebuie să fie mereu cu ochii în patru pentru ca sensibila lui soţie, sultana Hatice să nu afle adevărul.

Lucrurile scapă de sub control!

Şi dacă e nevoie el calcă şi pe cadavre, la propriu, pentru a menţine liniştea familiei sale. Din păcate pentru Ibrahim, lucrurile vor scăpa de sub control în momentul în care Nigar va rămâne însărcinată şi când Sultana Mamă, aflând de relaţia lor ascunsă, va vrea să-i spună lui Suleyman (Halit Ergenç).

Detalii în EXCLUSIVITATE

Interpretul lui Ibrahim, actorul Okan Yalabik (34 de ani), ne-a spus, în exclusivitate, că fanii îşi dau cu părerea mereu despre personajul său şi despre gesturile pe care acesta le are faţă de femeile din viaţa lui.

“Oamenii îl apreciază pe Ibrahim şi chiar mă “confundă” cu el. La un moment dat, am primit o scrisoare în care o femeie mă îndemna să renunţ la Nigar ca să nu o fac să sufere pe Hatice. Îmi dădea şi argumentul că, dacă Hatice ar afla că o înşel, ar pierde sarcina de supărare”.

Okan spune că acest rol e un “exerciţiu extraordinar de actorie” pentru el şi că, de multe ori se regăseşte în el:

“În momentul în care începem să filmăm am impresia că Okan dispare şi îi ia locul Ibrahim J. Am citit foarte multe cărţi de istorie despre acest personaj, am vorbit cu mai mulţi consultanţi despre cum arăta acest personaj istoric, cu un traseu fabulos”, ne-a zis el.

La rândul ei, frumoasa Selma Ergeç (intrepreta lui Hatice) spune că are multe în comun cu personajul ei.

“Mă identific cu delicateţea şi nevoia de echilibru şi frumos ale sultanei. Îmi plac mătăsurile, ador copiii, deşi nu am experimentat ce înseamnă să fii mamă. Dar nu sunt pesimistă ca ea, sunt o persoană veselă, văd mereu partea plină a paharului”, ne-a mărturisit actriţa în vârstă de 34 de ani (pe care aţi mai văzut-o, tot la Kanal D, în serialul “Asi: Împotriva destinului”).

De când joacă în “Suleyman…”, Selma spune că viaţa ei s-a mutat practic pe platourile de filmare. “Petrec foarte mult timp la filmări, uneori mai mult de 12 ore pe zi. Echipa de producţie, actorii sunt familia mea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton