Homepage  / Seriale / Telenovele

Iubirea nu ține cont de nicio lege. Află toate detaliile despre noua telenovelă „Legea iubirii”, difuzată de PRO 2

Iubirea nu ține cont de nicio lege. Află toate detaliile despre noua telenovelă „Legea iubirii”, difuzată de PRO 2

de Redactia Tvmania

Pro 2 difuzează în premieră una din cele mai de succes telenovele ale ultimului an. „Legea iubirii” spune o poveste atipică telenovelelor, unde centrul acțiunii nu constă în poveștile de dragoste, ci în cazurile dezbătute, pe parcursul episoadelor, de către avocații firmelor de avocatură.

 

Prima producție a companiei Televisa catalogată ca fiind „superdramă”, un nou gen de telenovele, dar și cea mai difuzată a ultimului an, în Mexic, a avut premiera pe Pro 2 la scurt timp după ce a fost difuzat ultimul episod în țara de origine. „Legea iubirii” este prima telenovelă a companiei care nu are în centrul său o singură poveste, ci creează o întreagă legătură între personaje, eroii poveștii fiind de această mai mulți, și dorește să aibă acțiunea specifică serialelor.

Telenovela îi are ca protagoniști pe Ana Brenda Contreras (31 de ani), David Zepeda (44 de ani) și Julián Gil (48 de ani), cei din urmă fiind bărbații care se vor înfrunta pentru iubirea Alejandrei, personaj interpretat de Ana Brenda. „Legea iubirii” ne aduce în atenție un prestigios cabinet de avocatură, „Vega și asociații”, acolo unde cea mai bună echipă de avocați din Mexic va lupta pentru a face justiție. Unul din punctele forte în această telenovelă este diversitatea personajelor, a situațiilor și cel mai important a cazurilor aduse în discuție care ne redau povești actuale ale societății de azi precum corupția politicienilor, divorțurile, agersiunea pe rețelele de socializare și altele. Din distribuție mai fac parte actorii Guillermo García Cantú, Altaír Jarabo, José María Torre, Sergio Basañez, Ilithya Manzanilla, Manuel Balbi, Issabela Camil, Sergio Basañez.

Incidente pe platourile de filmare

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc în una din cele mai mari clădiri de birouri din Mexic, multe secvențe implicând filmări în lift, iar deplasarea întregii echipe se făcea tot prin acest mod, astfel Geraldine Bazar și câțiva dintre colegii acesteia au rămas mai bine de jumătate de zi blocați în lift. Din acest motiv filmările din ziua respectivă au fost reluate abia seara, pentru că, o parte imporantă a echipei era în lift. Geraldine Bazar a inceput proiectul la scurt timp dupa ce a anunțat că divorțează de actorul Gabriel Soto, aceasta declara atunci pentru revista People en Espanol că: „Sunt zile dure și triste, dar faptul că m-am întors la muncă este un ajutor important pentru a trece mai ușor peste tot ce se întâmplă în viața mea personală”.  Un refugiu în muncă prin intermediul acestui proiect a fost și în cazul lui Julian Gil care, în continuare se ceartă cu fosta sa parteneră Marjorie de Sousa pentru custodia fiului lor, Matias.

Se filmează sezonul doi

Filmările pentru „Legea iubirii” au început la finele lunii mai și continuă, speculându-se că va reveni pe micile ecrane din Mexic la începutul anului viitor. Telenovela a reușit să aibă audiența cea mai mare în Mexic pe tronsonul orar în care a fost difuzată, încât producătorul José Alberto Castro (cel care a produs și telenovelele„Vin iubiri neașteptate” și „Pasiune și putere”)  nu a stat pe gânduri și a început deja filmările pentru sezonul doi al telenovelei. În cadrul noului sezon se pregătesc noi cazuri pentru avocații bufetului Vega, dar și noi conflicte și povești de iubire. O parte din distribuția telenovelei va fi schimbată, fiind luat în considerare finalul primului sezon pe care îl veți putea vedea la Pro 2.

 

O nouă distribuție

Sezonul doi al telenovelei se va despărți de o parte din actorii pe care în momentul de față îi puteți vedea pe micile ecrane și, o dată cu noile povești ale noului sezon ne vom bucura de aparițiile altor vedete. Două dintre ele sunt deja confirmate este vorba de actorul Marc Clotet (cunoscut pentru rolul din pelicula „Vocea”) și de actrița Kimberly Dos Ramos (cunoscută pentru rolurile din telenovelele „Soț de închiriat”, „Cine-i cine” sau „Vin iubiri neașteptate”). Presa mexicană speculează și alte nume cunoscute precum: Scarlet Gruber („Fără privirea ta”) sau Marco Méndez („Pasiune și putere”).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton