Homepage  / Știri

„Iubiri vinovate”, „Bodyguard” în variantă latino-americană, revine la Acasă TV

"Iubiri vinovate", „Bodyguard” în variantă latino-americană, revine la Acasă TV

de Redactia Tvmania

„Iubiri vinovate”(„Amores verdaderos”), telenovela mexicană produsă de Nicandro Diaz Gonzalez pentru Televisa, îi are pe Erika Buenfil şi Eduardo Yañez în rolurile principale. Acasă TV începe difuzarea, astăzi, de la ora 23.00. Povestea va putea fi urmărită de luni până vineri.

În distribuţie se remarcă actori faimoşi precum Eiza Gonzalez, Sebastian Rulli şi antagoniştii Marjorie de Sousa, Francisco Gattorno, Guillermo Capetillo, Lilia Aragon.

Erika Buenfil şi Eduardo Yanez trăiesc “Iubiri vinovate”

Actorii Sebastian Rulli şi Eiza Gonzalez au făcut pentru prima dată pereche în telenovela „Iubiri vinovate” („Amores verdaderos” în original) de la Acasă, al cărei subiect aminteşte la filmul „Bodyguard” din 1991.

Sebastian Rulli, unul dintre cel mai bine cotaţi actori de telenovele, joacă în „Iubiri vinovate” alături de Eiza Gonzalez.

De data aceasta, Rulli (pe care l-ați putut vedea şi în „Teresa”, tot la Acasă) interpretează rolul unui bodyguard pe nume Francisco Guzman, angajat să aibă grijă de Nikki (Eiza Gonzalez), fiica bulimică şi răsfăţată a Victoriei Balvanera (Erika Buenfil), directoarea unei firme de publicitate.

Dragoste… ca-n filme

Dacă la început Nikki nici nu vrea să audă să fie însoţită peste tot de Francisco, fata ajunge treptat să se îndrăgostească de el (ca-n filme, adică).

Telenovela a fost foarte bine primită de public datorită poveştii, care aminteşte de pelicula „Bodyguard”, cu Whitney Houston şi Kevin Costner în rolurile principale, dar şi datorită chimiei dintre protagonişti.

Eiza Gonzalez, actriţă, cântăreaţă şi fashion-icon

O dată cu acest proiect, Eiza, care a debutat în 2007, în „Lola… Érase una vez”, a revenit în atenţia producătorilor tv şi nu numai. Actriţa şi cântăreaţa este considerată un fashion-icon în Mexicul natal. Ea dă mereu interviuri despre modă şi frumuseţe si este chemată la majoritatea petrecerilor mondene.

Coloana sonoră îi aparţine lui Alejandro Sanz, tema de început fiind piesa „No me compares”, iar cea de final „Me puedes pedir lo que sea”.

Citeşte şi:

Telenovela “Iubiri vinovate”, marea câştigătoare la Premiile “TVyNovelas”

Cum se menţine în formă frumoasa Eiza Gonzalez

Erika Buenfil şi Eduardo Yanez trăiesc “Iubiri vinovate”

Eiza González şi Eduardo Yáñez s-au certat pe platouri

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton