Homepage  / Știri

Iubita lui Iker Casillas debutează în filme

Iubita lui Iker Casillas debutează în filme

de Redactia Tvmania

Reportera spaniolă Sara Carbonero, iubita lui Iker Casillas, celebrul portar al naţionalei Spaniei, a primit o ofertă din partea postului Telecinco pentru a apărea în filmul “Los exhibicionistas”, anunţă quien.com.

Şi cum tânăra în vârstă de 25 de ani arată foarte bine este posibil să o vedem şi în alte producţii, poate chiar şi americane. Anul trecut, ea s-a clasat pe primul loc în topul celor mai sexi reporteriţe din lume alcătuit de FHM SUA.

Înainte de începerea Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, puţini ştiau cine e Sara Carbonero, însă acest lucru s-a schimbat după ce Iker Casillas (29 de ani) a sărutat-o pătimaş pe iubita lui în timp ce aceasta i-a luat un interviu imediat după ce Spania a devenit campioana lunii. Filmuleţul respectiv a făcut înconjurul lumii, iar Sara a primit un rol de reporteriţă în comedia “Los exhibicionistas”.

Iker şi Sara sunt împreună doar din 2009, iar celebrul fotbalist a mai avut în trecut şi alte iubite celebre la el în ţară, printre care, fosta Miss Spania, Eva Gonzalez, şi Ana Isabel Medinabeitia, o directoare de marketing la o bancă din Madrid.

Urmăriţi aici sărutul dintre Iker şi Sara:

https://www.quien.com/espectaculos/2010/07/11/iker-casillas-besa-a-su-novia-durante-entrevisa

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton