Homepage  / Articole

Iubita lui Suleyman stârneşte controverse

Iubita lui Suleyman stârneşte controverse

de Redactia Tvmania

Meryem Uzerli, actriţa care o interpretează pe Hurrem în serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, este adesea oprită pe stradă de persoane care vor să-şi exprime admiraţia faţă de Hurrem sau, dimpotrivă, dezaprobarea totală faţă de aceasta.

 

„Uneori, când mă plimb pe stradă, vin femei la mine şi îmi spun: , . Altele, dimpotrivă, îmi spun că o urăsc pe Hurrem şi o simpatizează pe Mahidevran (n.r. – interpretată de Nur Aysan), pentru că au trecut printr-o suferinţă asemănătoare cu a ei. Mahidevran este cea înşelată, cea care pierde în permanenţă în lupta pentru atenţia lui Suleyman. După ce a fost preferata Sultanului şi i-a oferit acestuia un moştenitor, ea se vede pe nedrept dată la o parte de o cadână nou venită în Palat. Suferinţa ei trebuie să fi fost atroce”, a spus interpreta rolului principal feminin din serialul difuzat de Kanal D în serile de luni şi marţi, de la 20.00

 

Meryem Uzerli  a explicat ce o face pe Hurrem atât de specială în ochii publicului.

 

„Hurrem este un personaj foarte labil. Uneori este sensibilă şi vulnerabilă,  alteori agresivă, chiar crudă. Hurrem oferă surprize în permanenţă. Izbucneşte când nu mă aştept, îşi schimbă brusc traiectoria. Încerc să o înţeleg, trăia vremuri dificile, trebuia să lupte pentru supravieţuire şi pentru supremaţie în Palat, îşi pierduse familia în condiţii violente, iar aceste amintiri o hăituiau…”, şi-a descris Meryem personajul.

 

Într-o societate în care femeia era total supusă bărbatului, Hurrem nu numai că îndrăznea să privească în ochi pe cel mai puternic om al Imperiului Otoman, dar şi să pretindă să-i fie egală acestuia, indiferent de riscuri.

 

„Dorinţa ei de putere este nelimitată. Ea vrea să fie alături de Suleyman nu numai sentimental, ci vrea să deţină Imperiul alături de el. Unelteşte chiar să îl înlăture pe Ibrahim (n.r.  interpretat de Okan Yalabik), omul de încredere al sultanului şi cel mai periculos adversar al ei. Hurrem vrea totul sau nimic. Pentru ea nu există cale de mijloc”, a continuat Meryem Uzerli.

 

„Suleyman nu mai cunoscuse până atunci aşa ceva. În acea perioadă, într-un asemenea mediu, nimeni nu se putea uita în ochii sultanului şi nu putea să îşi exprime părerea liber. O femeie atipică, deţinând acea putere psihică fantastică, era foarte atrăgătoare pentru sultan”, a adăugat Halit Ergenc, actorul care îl interpretează pe Suleyman Magnificul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton