Homepage  / Știri

Iubitul lui Maite Perroni, în război cu paparazzi

Iubitul lui Maite Perroni, în război cu paparazzi

de Redactia Tvmania

Mane de la Parra ori este un tip prea gelos ori uită că iubita sa, Maite Perroni, este vedetă în Mexic şi că, la fel ca alte actriţe, este mai mereu în vizorul paparazzilor.

Recent, acesta a declarat indignat la un post de radio:

“Este pur şi simplu lipsă de respect, o invadare a vieţii private. Este trist că există acest tip de presă, că nimeni nu se ia de aceşti ziarişti. Mi se pare deplorabil, mă enervează la culme. Doar pentru că eşti o persoană care are succes, care a realizat ceva în carieră, trebuie să fii deranjat astfel?”.

Maite Perroni, protagonista telenovelei “Trimful dragostei” de la Acasă, a fost surprinsă făcând topless la mijlocul lunii octombrie, în staţiunea Los Cabos din Mexic, pozele fiind preluate de mai multe publicaţii de scandal.

Maite (28 de ani) şi prietenele ei, Paola Nuñez şi Rossana Najera, au petrecut o vacanţă de cinci zile în Los Cabos, unde s-au relaxat şi s-au distrat. De altfel, Maite a declarat la începutul toamnei că ar vrea să ia o pauză de la telenovele ca să petreacă mai mult timp alături de familie, de prieteni şi, nu în ultimul rând, alături de iubitul ei, Mane de la Parra. Mai mult, surse apropiate spun că cei doi se vor căsători anul care vine.

„Triumful dragostei” a fost lider de audiență

Telenovela “Triumful dragostei”, în care Maite face pereche cu actorul William Levy, nu a avut succes doar în ţara de origine, Mexic, ci şi la noi.

Episodul difuzat în seara de 26 octombrie a fost lider de audienţă, postul Acasă înregistrând o medie de rating de 5.3. şi o cotă de piaţă de 14.6, în rândul femeilor cu vârste între 15 şi 49 de ani din mediul urban, anunţă acasatv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton