Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, apariție spectaculoasă la Asia Express. Cum a reacționat când a trebuit să caute cazare. „Este înjositor”

Iulia Albu, apariție spectaculoasă la Asia Express. Cum a reacționat când a trebuit să caute cazare. „Este înjositor”
7

de Roxana Mirea,

Iulia Albu a avut o apariție spectaculoasă, la Asia Express. Concurenții erau foarte intrigați când au văzut că se întinde covorul roșu și că, dintr-un bolid luxos, coboară cineva. Cu toții au fost surprinși să o vadă pe nimeni alta decât Iulia Albu, făcându-și apariția pe Drumul Împăraților.

Iulia Albu, apariție spectaculoasă la Asia Express

Concurenții de la Asia Express au avut parte de o surpriză de proporții când au văzut-o pe Iulia Albu coborând dintr-un bolid luxis. Aceasta a jucat un rol foarte important în ediția de aseară, 31 octombrie, a show-ului de la Antena 1. Iulia Albu a impresionat cu apariția sa de senzație și cu piesele vestimentare pe care le-a purtat cu mândrie. De asemenea, vedeta a venit însoțită de găina sa și un bagaj foarte greu.

Aceasta i-a jurizat pe concurenți într-o probă de modă și, apoi, a făcut ordinea în care echipele au plecat în cursă.

Apoi, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că Iulia Albu va face echipă cu Cosmin și Eliza Natanticu, având în vedere că piatra a fost verde pentru ei în Cursa pentru Ultima Șansă.

O să fie super, Iulia. O să ne distrăm. Cu noi o să vii. Bine ai venit în Asia Express!”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu când a aflat.

Totuși, găina nu i-a însoțit și ea în cursă. Iulia nu a vrut s-o expună condițiilor dificile din Asia Express.

250869895_591453395233085_7469805193120067338_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iulia Albu, la Asia Express: „Nu vreau să cerșesc”

Când a venit timpul să își caute cazare, Cosmin și Eliza Natanticu, însoțiți de Iulia Albu, au întâmpinat câteva dificultăți.

Creatoarea de modă a mărturisit că ea nu vrea să cerșească și că mai bine doarme sub cerul liber decât într-un loc insalubru.

Eu nu vreau să cerșesc, este înjositor, nu vreau să fac asta. Nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes. Ceea ce face ea nu funcționează! Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate. Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla”, a mărturisit Iulia Albu la Asia Express.

Într-un final, un localnic le-a sărit ăn ajutor și cei trei au găsit unde să doarmă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton