Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu își lasă banii pe mâna iubitului ei. „Nici măcar nu vreau să văd unde se duc”

Iulia Albu își lasă banii pe mâna iubitului ei. „Nici măcar nu vreau să văd unde se duc”
9

de Roxana Mirea,

Iulia Albu are o carieră de succes. Ea este deținătoarea propriul brand de bijuterii și de haine, dar și om de televiziune, fiind prezentatoarea show-ului „I.A. cu stil”, de la Antena Stars. Pe de altă parte, vedeta este împlinită și pe plan sentimental. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Mike, despre care spune că el este cel care îi gestionează banii.

Iulia Albu își lasă banii pe mâna iubitului

Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Mike. Acesta este cel care gestionează banii pe care îi câștigă vedeta și tot el este cel care se ocupă de facturi. Iulia Albu a spus că se consideră o norocoasă că nu este nevoită să administreze ea banii și să plătească facturile. Ba mai mult, ea spune că nici nu vrea să știe unde se duc banii.

Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărținm între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu”, a declarat Iulia Albu, pentru fanatik.ro.

Iulia-Albu-surprinsa-sa-l-vada-pe-iubitul-ei-pe-scena-iUmor-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cea mai mare investiție făcută de Iulia Albu

Iulia Albu spune că nu se consideră o persoană cheltuitoare, însă nici nu ar avea cum să nu investească în imaginea ei.

Nu sunt absolut deloc cheltuitoare, dar este adevărat că fac investiții pentru că în domeniul meu trebuie să faci aceste investiții în calitate, în tot ce înseamnă imagine”, a mai spus vedeta.

Întrebată care a fost cea mai mare investiție pe care a făcut-o, Iulia Albu a declarat că: „Nu mai știu exact! Este destul. La un moment dat era o pereche de botine Alexander McQueen într-o prezentare, dar nu sunt sigură că au rămas aia. Între timp am participat la aceste show-uri care sunt foarte mari, de exemplu Splash! Vedete la apă, în care eu port aceste ținute pe care mi le fac, mie nu îmi place cuvântul acesta, a crea, mi le concep. Deși aș avea tot dreptul să îl folosesc pentru că sunt designer, am terminat o universitate în sensul ăsta.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton