Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, reacție dură la adresa lui Alex Velea după declarațiile lui despre scandalul de acum câțiva ani

Iulia Albu, reacție dură la adresa lui Alex Velea după declarațiile lui despre scandalul de acum câțiva ani
9

de Roxana Mirea,

Iulia Albu a avut o reacție dură după ce Alex Velea a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă faptul că i-a cerut iertare. Criticul de modă și artistul au avut un conflict cu câțiva ani în urmă. Alex Velea a jignit-o la acea vreme pe Iulia Albu, după ce aceasta i-a criticat o ținută. Ei bine, Iulia a publicat pe Facebook un mesaj adresat fiicei ei și lui Alex Velea, ca reacție la declarațiile recente ale artistului.

Iulia Albu, mesaj dur adresat lui Alex Velea

Iulia Albu și Alex Velea au avut un conflict, în urmă cu câțiva ani. Cântărețul a jignit-o pe Iulia la acea vreme, dar, în podcastul lui Radu Țibulcă, el a spus că i-a cerut iertare pentru că s-a gândit că fiica ei va crește și va fi tristă găsind acele declarații în presă. Ei bine, Iulia Albu nu a rămas nepăsătoare la declarațiile recente ale lui Alex Velea, așa că a publicat un mesaj dur pe Facebook.

„Fiicei mele, Mikaela

Intr-o zi de luni mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă in fața oricărei furtuni.

Da, draga mea Mikaela, trăim intr-o lume urâtă, urâtă pentru ca de multe ori oamenii te vor face sa plângi si sa te îndoiești de tine. Si va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus si sa nu te prabusesti in bataia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă si STAI DREAPTA. (…)

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești si sa vorbești urat despre oameni. Pentru ca tu NU POȚI sta drept. Si asta nu se va schimba niciodata, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus in fata fiicei mele care trebuie sa știe ca trăiește intr-o lume frumoasa in care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume in care nu este Ok sa comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un bărbat NU POATE NICIODATA sa UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” si trimițând-o “sa lingă acadeaua”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Cum a jignit-o Alex Velea pe Iulia Albu

La vremea respectivă, Iulia Albu avea o rubrică la TV și analiza ținutele purtate de persoanele publice la diferite evenimente. La un moment dat, ea a comentat și o ținută purtată de Alex Velea, căruia i-a dat o notă mică  pentru că nu i-a plăcut cum s-a îmbrăcat. Atunci, artistul a reacționat și a jignit-o public pe Iulia Albu.

„Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia Labu z******* fashionistă care o suge în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, p******** mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist”, au fost cuvintele lui acum ani de zile, potrivit libertatea.ro.

Acum, Alex Velea a spus că i-a cerut iertare Iuliei pentru cele spuse.

M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poza, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, a spus Alex Velea.

Iulia-Albu-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton