Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și fiica ei seamănă ca două picături de apă. Ce imagini a publicat vedeta cu Mikaela

Iulia Albu și fiica ei seamănă ca două picături de apă. Ce imagini a publicat vedeta cu Mikaela
10

de Roxana Mirea,

Iulia Albu nu are doar o carieră de succes, dar și o fiică superbă, de care este tare mândră. Vedeta a publicat astăzi, 6 aprilie, două imagini cu fiica ei în vârstă de 12 ani, Mikaela. Din fotografiile publicate de Iulia Albu se poate observa câtă asemănare există între ele.

Iulia Albu și fiica ei seamănă ca două picături de apă

Iulia Albu este o femeie împlină. Vedeta are o carieră de succes, dar marea bcurie a vieții sale o reprezintă fiica ei, Mikaela, în vârstă de 12 ani. Aceasta îi ține la curent pe urmăritorii ei de pe rețelele sociale în legătură cu activitățile sale. Totuși, evită să publice prea des imagini cu fiica ei, însă mai face și excepții câteodată.

O astfel de excepție a avut loc astăzi, 6 aprilie, când Iulia Albu a publicat pe contul ei de Instagram două imagini superbe în care apare alături de fiica.

„Înapoi cu EA. Vă dorim o zi superbă!”, a scris Iulia Albu în dreptul celor două imagini.

Mikaela este foarte frumoasă și seamănă izbitor de mult cu mama ei, lucru pe care l-au remarcat și internauții.

Cât de mult îți seamănă, Iulia. O zi frumoasă și pentru voi. Aveți grijă de voi”, „Frumoase mai sunteți”, „Sunteți fascinante”, „Doamne semănați ca două picături de apă” sau „Este foarte frumoasă! Îți seamănă mult”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

iulia-albu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Iulia Albu, conflict cu Alex Velea

Recent, Iulia Albu a publicat pe Facebbok un fel de scrisoare pe care i-a adresat-o fiicei ei. Mesajul acesteia a venit în contextul declarațiilor pe care Alex Velea le-a făcut în podcastul lui Radu Țibulcă despre un scandal de acum câțiva ani dintre ei. Cântărețul a jignit-o pe Iulia la acea vreme, dar a dezvăluit că i-a cerut iertare pentru cele spuse atunci. Ei bine, Iulia Albu nu a rămas nepăsătoare la declarațiile recente ale lui Alex Velea, așa că a publicat un mesaj dur pe Facebook.

„Fiicei mele, Mikaela

Intr-o zi de luni mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă in fața oricărei furtuni.

Da, draga mea Mikaela, trăim intr-o lume urâtă, urâtă pentru ca de multe ori oamenii te vor face sa plângi si sa te îndoiești de tine. Si va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus si sa nu te prabusesti in bataia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă si STAI DREAPTA”, și-a început Iulia Albu mesaj pe Facebook.

Ce i-a transmis Iulia Albu lui Alex Velea

„Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești si sa vorbești urat despre oameni. Pentru ca tu NU POȚI sta drept. Si asta nu se va schimba niciodata, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus in fata fiicei mele care trebuie sa știe ca trăiește intr-o lume frumoasa in care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume in care nu este Ok sa comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un bărbat NU POATE NICIODATA sa UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” si trimițând-o “sa lingă acadeaua”, a mai scris Iulia Albu pe Facebook.

Alex Velea a declarat că i-a cerut iertare Iuliei Albu pentru că s-a gândit că are și ea o fiică și că nu vrea ca Mikaela să sufere în momentul în care va citi despre scandalul dintre el și mama ei. Găsiți declarația lui Alex Velea aici.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton