Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu și iubitul ei, prima imagine de la filmările America Express 2024. Cum au reacționat fanii

Iulia Albu și iubitul ei, prima imagine de la filmările America Express 2024. Cum au reacționat fanii
5

de Andra Stana,

Încep să apară noi imagini de la filmările pentru America Express 2024. Ce au observat fanii în fotografia cu Iulia Albu și iubitul ei, Mike.

Iulia Albu participă împreună cu Mike, iubitul ei, la reality show-ul America Express 2024. Recent, pe pagina de Instagram a vedetei a apărut prima imagine de la filmările emisiunii de la Antena 1.

Iulia Albu și iubitul ei, prima imagine de la filmările America Express 2024. Cum au reacționat faniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pe pagina de Instagram a Iuliei Albu a fost postată o poză cu ea, alături de iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), cu textul: „suntem pe drumul soarelui cu toate pânzele sus”. 

Vă ținem pumnii strânși”, „Ești superbă, Iulia”, „Știu că vei înfrunta fiecare probă cu determinare și bucurie. Sper ca sticla să redea omul excepțional care ești dincolo de ecran. E o călătorie gândită pentru voi, din care veți ieși învingători. Deci, norocul să vă surâdă și distracție maximă!” sunt doar câteva dintre mesajele primele de la fani.

Iulia Albu: „Vom descoperi locuri și oameni noi”

Înainte de plecarea spre Columbia, Iulia Albu declara că: „America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”, potrivit celor de la Antena 1. De asemenea, aceasta mai spune că este entuziasmată de experiența pe care urmează să o aibă. „Vom descoperi locuri și oameni noi”, declara Iulia Albu.

În același timp, iubitul acesteia, Mike (Mihai Alexandru), spunea că „când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton