Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu, surprinsă să-l vadă pe iubitul ei pe scena iUmor 2022. Ce a dezvăluit Mike despre relația lor

Iulia Albu, surprinsă să-l vadă pe iubitul ei pe scena iUmor 2022. Ce a dezvăluit Mike despre relația lor
6

de Roxana Mirea,

Iulia Albu a fost al patrulea jurat de la „iUmor” 2022, în ediția de duminică, 1 mai, de la Antena 1. Iubitul ei, Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike, și-a făcut apariția pe scena show-ului, spre mirarea Iuliei Albu. Vedeta a avut parte de un roas fantastic din partea iubitului ei, Mike.

Mike, iubitul Iuliei Albu, pe scena „iUmor” 2022

Iulia Albu a avut rolul de jurat-surpriză în ediția trecută a emisiunii iUmor 2022 și nu mică i-a fost mirarea când l-a văzut venind pe scenă pe iubitul ei, Mihai Alexandru, alias Mike. Acesta a realizat un număr de roast, atresat, desigur, iubitei sale.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…) Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina”, a spus iubitul Iuliei Albu, la iUmor 2022, potrivit libertatea.ro.

Iulia-Albu-surprinsa-sa-l-vada-pe-iubitul-ei-pe-scena-iUmor-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Iulia Albu: „Când l-am văzut pe scenă, am murit”

Iulia Albu a fost foarte emoționată să îl vadă pe iubitul ei la iUmor 2022. Ea a spus că nu s-ar fi așteptat niciodată că ar putea avea o astfel de apariție.

„Când l-am văzut pe scenă am murit. Nu m-am gândit niciodată că ar putea veni aici. Aș fi putut să mă gândesc până și la tata că ar veni, mai degrabă decât el”, a spus Iulia Albu.

„Viața cu Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente”, a fost continuarea numărului lui Mike.

El i-a făcut o propunere neașteptată Iuliei Albu, toți întrebându-se dacă nu cumva urmează o cerere în căsătorie.

Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-o Mihai Alexandru pe Iulia Albu. În culise, ea a explicat: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui, nu este nici genul meu”.

Iubitul Iuliei Albu a locuit mult timp în Londra, acolo unde a și studiat. Era pasionat de vioară, dar din cauza unei probleme de sănătate a renunțat.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus Iulia Albu, pentru OK! Magazine.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton