Homepage  / Știri / Televiziune

Iulia Albu va prezenta propria emisiune. Când e prima ediție: „Este o idee foarte tare”

Iulia Albu va prezenta propria emisiune. Când e prima ediție: „Este o idee foarte tare”

de Redactia Tvmania

După ce a anunțat că renunță la colaborarea cu emisiunea „La Măruță”, Iulia Albu revine pe micul ecran! Vedeta va avea propria ei emisiune, după ce și-a dat demisia de la PRO TV, scrie libertatea.ro. Iată detaliile despre noul proiect al Iuliei Albu.

Iulia Albu mai are de așteptat până la toamnă pentru debutul emisiunii ei de la Antena Stars. Acolo va prezenta emisiunea „I.A. cu stil”, un show în care ea e pregătită să schimbe viețile concurenților. Criticul de modă se declară pregătită să accepte orice provocare și să îi ajute pe telespectatori să aibă cele mai spectaculoase apariții la evenimentele importante, scrie spynews.ro.

Oricine se poate înscrie la „I.A. cu stil”

Cei care doresc să participe la noul proiect al Iuliei Albu trebuie să își scrie povestea într-un mesaj privat pe pagina ei de Instagram, iar ea se va ocupa de ținute.

„Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici, de la Antena Stars.

Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a povestit Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, care a apărut recent la Antena 1, promite să-i schimbe radical din punct de vedere vestimentar pe cei care apelează la ea, cei care vor apărea în emisiunea ei.

Iulia Albu pornește o nouă aventură profesională

Vedeta a decis să plece de la Pro TV și a anunțat acest lucru în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Recent, Iulia Albu anunța că nu va mai colabora cu Pro TV, lucru care s-a și întâmplat începând din luna iunie. Iată că la o lună de atunci, vedeta a confirmat că a semnat un nou contract de colaborare la un post concurent: Antena 1. Vedeta a fost invitată în cadrul Observator de prânz, unde a vorbit despre ea și noul contract semnat:

„Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic… și animalele.

Merg cu rolele, cu bicicleta, merg la echitație, alerg în pădure. Am slăbit puțin, nu pentru că țin dietă, ci doar pentru că am renunțat la zahăr. Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara’, a spus Iulia Albu, conform observatornews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton