Homepage  / Televiziune

Iulia Istrate, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Ce concurent nou are Florin Dumitrescu în echipa lui

Iulia Istrate, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Ce concurent nou are Florin Dumitrescu în echipa lui
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 31 mai 2023, iar Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au scos două amulete de temut la înaintare. Seara s-a sfârșit într-un mod nefericit pentru Cătălin Scărlătescu, care a pierdut un om din echipă. Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023.

Pe cine a schimbat Florin Dumitrescu din echipa lui

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 31 mai 2023, la Antena 1, iar Florin Dumitrescu a folosit o amuletă care i-a permis să schimbe un concurent din echipa lui cu un alt concurent din celelalte două echipe.

Acesta l-a luat în echipa gri pe Constantin Onuț din echipa roșie și a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea pe Luna Morgaciova. Luna nu și-a putut stăpâni lacrimile când a auzit decizia lui chef Florin.

Am descoperit aseară, cu stupoare, că există o chimie nemaivăzută și nemaiîntâlnită între doi concurenți. Este un concurent pe care mi-l doresc foarte mult de la prima zi de audiții. El este Costică! (…) Facem un serial foarte frumos cu Stelică și Costică”, a spus Florin Dumitrescu.

Nu cred că pică nimănui bine și în același timp mi se pare și aiurea când te duci într-o echipă ca un om alungat din echipa ta. Ce să zică și ăia? Dacă erai bun, te țineau, nu?” a spus Luna.

iulia-istrate-eliminata-de-la-chefi-la-cutite-2023.-ce-concurent-nou-are-florin-dumitrescu-in-echipa-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iulia Istrate, eliminată de la Chefi la cuțite 2023

Confruntaea între echipe a fost foarte tensionată, mai ales că Sorin Bontea a folosit o amuletă care i-a determinat pe concurenții din echipa neagră și echipa gri să gătească în echipe de câte doi timp de câte trei minute. Practic, farfuriile lor au fost lucrate de doi oameni. Chiar și așa, punctajul a fost unul strâns. Echipele lui Bontea și Dumitrescu au obținut același număr de farfurii, fiind egalitate. Așadar, toate echipele au intrat la duel, cu excepția unor oameni din echipa roșie și echipa gri.

Proba duelului i-a pus față în față cu lactatele. George Popescu, Paul Tudosescu și Constantin Onuț au primit 15 puncte. Nina Hariton și Laurențiu Neamțu au luat 14 puncte. Ștefan Nistor s-a salvat de la eliminare cu 13 puncte. Stelian Nistor a luat 12 puncte, iar AnaMaria Ijac (Anica) a primit 11 puncte. Luna Morgaiova și Amalia Esa au făcut farfurii de 8 puncte. Lui Florin Borșaru, concurentul salvat în ediția de marți de Sorin Bontea, i-a trecut glonțul pe la ureche, el obținând doar 7 puncte. Iulia Istrate a făcut o farfurie de 5 puncte și a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023.

iulia-istrate-eliminata-de-la-chefi-la-cutite-2023.-ce-concurent-nou-are-florin-dumitrescu-in-echipa-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

Știu că nu mi-a ieșit. Am greșit. Am făcut alegerea greșită. Atât de mult mi-am dorit să vin aici și să mă scoată lactatele! Mi-e ciudă pe mine de îmi vine să mă iau de cap! Am ales varianta care m-a dus în cap. M-am sucit pe ultima sută”, a mărturisit tânăra cu lacrimi pe față, potrivit a1.ro.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton