Homepage  / Vedete

Iulia Preda revine în televiziune

Iulia Preda revine în televiziune

de Redactia Tvmania

După o absenţă de 2 ani, timp în care s-a dedicat exclusiv carierei, Iulia Preda - doctor în Ştiinţe Medicale, revine pe Tvr2, cu celebra rubrică de săntătate şi frumuseţe care a consacrat-o, de data asta, în cadrul emisiunii Matinissimo, în fiecare joi, de la ora 10.00.

Iulia Preda

Iulia Preda va oferi astfel publicului telespectator, sfaturi utile pentru o viață sănătoasă și va demonstra cum, fără cheltuieli mari, poți să îți ajuți tenul să se revigoreze sau să îți ajuți organismul să scape de stresul zilnic. Prin intermediul rubricii, telespectatorii vor afla “trucuri” de beauty, reţete cosmetice ce pot fi preparate acasă şi vor primi informatii legate de nutriţie, cât şi despre ultimele noutăţi în domeniu.

Această rubrică va putea fi revăzută în ediţia Best of a emisiunii, ce se difuzează în fiecare vineri. Prima ediţie a emisiunii va fi duminică, 12 aprilie.

“Mă bucur tare mult să revin pe sticlă. Deşi am avut o perioadă foarte plină, multe proiecte şi o activitate intensă în domeniu, mi-era dor de un live! Au existat în acest timp şi alte propuneri de proiecte tv, însă mi-am dorit un proiect care să mă mulţumească prin calitatea sa. Nu aş accepta niciodată orice fel de emisiune doar de dragul de a fi pe tv. Mi-am dorit o emisiune de profil serioasă, aşa cum fac acum, în care consistenţa ei să primeze, o emisiune prin intermediul căreia să îi pot ajuta pe oameni, punându-le la dispoziţie cunoştinţele mele, dobândite în timp, cât şi experienţa mea. Îmi place să ofer soluţii, să îi fac pe oameni mai frumoşi şi mai încrezători şi să îi informez. Simt asta în cel mai natural şi autentic mod. Abia aştept prima ediţie! “ a declarat Iulia Preda.

Cu o experienţă de 14 ani în domeniu, Dr. în Ştiinţe Medciale, specialitatea Biofarmacie, Iulia Preda este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai apreciaţi farmacişti de la noi, având numeroase specializări în ţară, cât şi în străinătate, printre care: cursuri postuniversitare de cosmetică farmaceutică în cadrul Facultăţii de Farmacie din Atena, cursuri de tehnician nutriționist, mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cât şi celebrele cursuri ale Şcolii de Parfumerie La Grasse – Franţa.

Pe Iulia Preda o puteţi asculta şi la Radio Fi în fiecare luni şi vineri, de la ora 12.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton