Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iulia Vântur clarifică zvonul legat de Salman Khan| Foto

Iulia Vântur clarifică zvonul legat de Salman Khan| Foto

de Redactia Tvmania

Ieri seară, pentru prima dată de la revenirea în ţară, Iulia Vântur a vorbit despre vacanţa de vis petrecută în India.

După ce presa a făcut numeroase speculaţii pe seama plecării sale, vedeta Pro TV a vrut să clarifice lucrurile şi să aibă un drept la replică.

„Nu sunt iubita lui Salman Khan”, i-a declarat ea lui Cătălin Măruţă. „Suntem prieteni. În România crezi că nu ies la picnic cu prietenii mei? Uite, eu cu tine, Măruţă, am ieşit de mai multe ori la masă decât am ieşit cu Salman Khan”, a ţinut să precizeze Iulia Vântur.

„Nu m-am mutat în India, nu vedeţi că sunt aici?”

Iulia a mai povestit că ziarele s-au grăbit să o căsătorească şi să scrie că a luat decizia de a nu mai reveni în ţară.

„Nu m-am mutat în India, nu vedeţi că sunt aici? Ziarele m-au căsătorit de două ori, cu două persoane diferite, apoi au scris că nu mă mai întorc în ţară. Iată că m-am întors”, a spus Iulia Vântur. „Semnul roşu pe frunte este o binecuvântare pe care o primeşti împreună cu focul, în cadrul unui ritual. Femeile măritate poartă acea bulină roşie pe cărarea părului”, a ţinut să clarifice vedeta.

Întrebată ce fel de om este starul de la Bollywood cu care presa a cuplat-o în ultima perioadă, Iulia a precizat: „E un om bun, faptele o dovedesc, însă nu-mi permit să vorbesc despre un om care trăieşte în altă ţară. Salman are o fundaţie caritabilă foarte frumoasă, cu care ajută mulţi oameni, le plăteşte operaţiile”.

[imagebrowser id=1328]

India, locul în care se simte cel mai bine

Iulia Vântur i-a mai povestit lui Măruţă că şi-a petrecut vacanţa în India călătorind şi descoperind locuri pe care nu reuşise să le vadă în celelalte vizite.

„Îmi place India. Am călătorit foarte mult şi de data aceasta, am cunoscut mulţi oameni, am fost într-un ashram, am învăţat multe despre designul de bijuterii”, a povestit ea.

Se pregăteşte pentru „Dansez pentru tine”

Despre planurile sale profesionale, Iulia Vântur a anunţat că se pregăteşte de un nou sezon al show-ului „Dansez pentru tine”, care va începe la toamnă. Ea a renunţat însă la un alt proiect de suflet, de care s-a despărţit cu mare greutate:

„Mi-am dat seama în această vacanţă că nu am timp să le fac pe toate, că trebuie să îmi dozez energia. Am renunţat la ceva foarte drag, la ştiri, a fost o decizie foarte grea”, a povestit vedeta Pro TV. „Din toamnă reîncepem “Dansez pentru tine”, urmează să avem şi preselecţii şi voi mai avea alte proiecte despre care voi vorbi la momentul potrivit”, a încheiat Iulia Vântur.

Citeşte şi:

Iulia Vântur s-a întors în România

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton