Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, dans de senzație în fața iubitului ei, Salman Khan. A făcut spectacol la cel mai important festival dedicat filmului indian

Iulia Vântur, dans de senzație în fața iubitului ei, Salman Khan. A făcut spectacol la cel mai important festival dedicat filmului indian
5

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur a făcut un dans provocator în fața iubitului ei, Salman Khan. Vedeta a susținut un spectacol de zile mari la IIFA 2023, Premiile Academiei Naționale de Film Indian. Evenimentul a avut loc la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Iulia Vântur, dans provocator în fața iubitului ei, Salman Khan

Iulia Vântu a atras toate privirile la IIFA 2023, premiile Academiei Naționale de Film Indian. Vedeta a schimbat mai mult rochii, toate creații ale unor designeri din România, și a strălucit pe covorul verde. De când a plecat din România și s-a stabilit în India, Iulia Vântur se bucură de un real succes ca artistă, la Bollywood. Așadar, fanii au fost în delir când vedeta a urcat pe scena de la IIFA 2023.

Cea de-a 23-a ediție a Indian Film Academy and Awards 2023 (IIFA) a avut loc la Abu Dhabi și a reunit cele mai mari staruri de la Bollywood, potrivit protv.ro. Printre vedetele care au avut un moment artistic la IIFA 2023 s-a numărat și Iulia Vântur. Show-ul a fost deschis de artistul indian Sukhbir Singh, iar Iulia Vântur și-a făcut apariția din public. Artista a avut un moment solo, apoi a cântat unul dintre hiturile ei alături de Sukhbir Singh. Iulia Vântur a făcut furori cu dansul ei provocator, fiind admirată, în mod special, de Salman Khan, care a stat chiar în fața scenei.

Întregul spectacol al Iuliei Vântur a fost filmat și postat pe YouTube. Mulți fani au felicitat-o pentru prestația ei. „A fost absolut uimitoare!”, „Bravo, Iulia!”, „Mi-a plăcut interpretarea Iuliei!”, „Super show! Felicitări!”, au scris câțiva dintre internauți.

iulia-vantur-dans-de-senzatie-in-fata-iubitului-ei-salman-khan.-a-facut-spectacol-la-cel-mai-important-festival-dedicat-filmului-indian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Iulia Vântur a strălucit și pe covorul verde. Ea a purtat o rochie mov, elegantă. Fosta prezentatoare TV a publicat mai multe imagini de la eveniment pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton