Homepage  / Știri

Iulia Vântur vorbeşte despre filmul indian „O Teri” în emisiunea „La Măruţă”

Iulia Vântur vorbeşte despre filmul indian "O Teri" în emisiunea "La Măruţă"

de Redactia Tvmania

În această seară, Iulia Vântur va vorbi, în exclusivitate în emisiunea lui Cătălin Măruţă, despre apariţia din filmul "O Teri". Vedeta va prezenta imagini din pelicula indiană în care cântă şi dansează.

Iulia Vântur va povesti cât timp i-a luat să înveţe coregrafia realizată de Remo D’Souza, cel mai bun în acest domeniu din India, cum s-a pregătit, ce costume a purtat şi cum s-a simţit în zilele petrecute pe platourile de filmare.

Direct de pe platourile de filmare de la Bollywood, Iulia Vântur vine “La Măruţă”, de la 17.30, pentru a dezvălui detalii despre experienţa rolului din filmul indian “O Teri”. Recent întoarsă în ţară, complet schimbată, Iulia va povesti cum arată viaţa ei în prezent, cum s-a pregătit pentru rolul din productia bollywoodiană.

După ce a dansat de câteva ori la “Dansez pentru tine”, Iulia Vântur are acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni îndrăgiţi la Bollywood, Pulkit Samrat şi Bilal Amrohi, înconjurată de zeci de dansatori profesionişti, în producţia “O Teri”, care se va lansa în luna martie.

“Mă bucur că am avut ocazia să explorez “mirajul bollywoodian”, spune Iulia Vântur, “că am simţit pe propria-mi piele cum se creează astfel de momente artistice pline de emoţie, de expresivitate, înconjurată de oameni care iubesc viaţa, care exprimă din tot sufletul acest lucru şi se bucură de ceea ce fac.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton