Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur i-a cucerit pe americani cu muzica de la Bollywood. Vedeta se află într-un turneu, în SUA

Iulia Vântur i-a cucerit pe americani cu muzica de la Bollywood. Vedeta se află într-un turneu, în SUA

de Cătălina Matei,

După ce și-a făcut deja un nume printre artiștii de la Bolywood, Iulia Vântur îi cucerește acum și pe americani. Românca este invitata specială în cadrul unui turneu care se desfășoară zilele acestea în Statele Unite, susținut de doi artiști indieni foarte apreciați: Guru Randhawa și Kanika.

Melodiile antrenante, coregrafiile spectaculoase și ținutele senzuale ale Iuliei i-au cucerit definitvi pe americanii pasionați de muzica indiană.

Turneul a început pe 11 martie, la Huston, iar Iulia Vântur a concertat deja în șase metropole americane. A urcat pe scenă alături de Guru Randhawa și Kanika, doi artiști indieni foarte apreciați, și a reușit să ridice spectatorii în picioare, care i-au fredonat melodiile.

Până acum, fosta prezentatoare a Știrilor Pro TV și a emisiunii „Dansez pentru tine” a avut concerte în orașe precum Washington și Dallas. Iar la New Jersey, Iulia și-a început reprezentația ca „special guest star” cântând în limba română prima strofă din colindul „La Betleem colo-n jos”, pe care indienii l-au preluat și l-au transformat în „Teri Meri”.

Turneul continuă cu spectacole la Los Angeles, pe 27 martie, și se va încheia la Orlando, pe 2 aprilie.

Pe contul său de Instagram, Iulia a postat mai multe fotografii și clipuri video din timpul turneului, printre care și cadrele surprinse la Dallas, în care poartă o salopetă sexy, extrem de mulată, din paiete verzi.

Una dintre cele mai cerute piese de către public, din repertoriul Iuliei Vântur, este „Seeti Maar”, lansată în urmă cu 10 luni pe Youtube, și care a adunat peste 192 de milioane de vizualizări.

Fără planuri de măritiș

Iulia Vântur (41 de ani) și actorul Salman Khan (56 de ani) formează un cuplu de o bună bucată de vreme. Totuși, cei doi nu își doresc să se căsătorească.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, conform viva.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton