Homepage  / Știri

Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood

Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur va juca în filmul indian "O Teri", peliculă ce urmează să fie lansată în India, în luna martie.

Vedeta Pro TV are prilejul să danseze alături de doi actori indieni îndrăgiţi la Bollywood – Pulkit Samrat si Bilal Amrohi – înconjurată de zeci de dansatori profesionişti.

“Producătorii au organizat un casting pentru songul “Ummbakkum” din filmul “O Teri” de care am aflat  ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect.  S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea “Dansez pentru tine” şi astfel a venit propunerea  pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în song-uri la Bollywood.” – povesteste Iulia Vântur.

“Producătorii au considerat că mă potrivesc foarte bine tiparului căutat de ei, pentru rolul unei “străine”, un personaj exotic, capabil să exprime dansând exuberanţă, energie pozitivă.”, mai spune Iulia.

Iulia s-a simţit foarte bine de-a lungul  celor două zile de filmare pe care le consideră o experienţă inedită. “Am lucrat cu o echipă extraordinară, care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară”, spune Iulia Vântur.

Şi piesa pe care s-au făcut filmările a fost pe placul Iuliei. “Când am auzit pentru prima dată piesa  “Umbaakkam” am simţit nevoia să mă mişc, să dansez, este o piesă antrenantă, are o energie molipsitoare”, mai spune ea.

Iulia a repetat coregrafia cu Remo D’Souza, cel mai bun în acest domeniu din India şi a fost la înâlţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai renumiţi designeri indieni, Ashley Rebello şi  Alvira Agnihotri, şi au fost o combinaţie între stilul western şi cel indian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton