Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iulia Vântur își pregătește revenirea la TV. Cum s-a reinventat iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur își pregătește revenirea la TV. Cum s-a reinventat iubita lui Salman Khan
10

de Andra Stana,

Iulia Vântur a fost ani de zile una dintre vedetele Pro TV. În urmă cu un deceniu, s-a mutat în India, unde și-a construit, sub îndrumarea lui Salman Khan, o carieră la Bollywood. De curând, fosta prezentatoare și-a surprins fanii cu ultima veste: se întoarce pe micile ecrane.

Iulia Vântur revine la TV. Tot ce știm până acum despre noul proiect

Iulia Vântur trăiește de zece ani în India. Are o carieră de succes și acolo, este o cunoscută cântăreață, urcă pe scenă și susține spectacole apreciate. Totodată, și-a găsit și fericirea în dragoste la mii de kilometri de România. L-a cunoscut pe Salman Khan, alături de care formează un frumos cuplu.

Recent, într-un interviu acordat celor de la Click, fosta prezentatoare „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor” și-a anunțat marea revenire pe micul ecran. Vedeta va realiza un show internațional, o producție gândită chiar de ea.

Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia-Vantur-isi-pregateste-revenirea-la-TV.-Unde-se-va-vedea-show-ul-gandit-de-iubita-lui-Salman-Khan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În urmă cu o lună s-a aflat că Iulia Vântur lucrează la un documentar-serial despre viața lui Salman Khan.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, mai avem foarte puțin. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a dezvăluit Iulia Vântur pentru Playtech.

Iulia Vântur i-a cucerit pe americani cu muzica de la Bollywood

După ce și-a făcut deja un nume printre artiștii de la Bolywood, Iulia Vântur i-a cucerit și pe americani. Românca a fost invitata specială în cadrul unui turneu care s-a desfășurat în Statele Unite, susținut de doi artiști indieni foarte apreciați: Guru Randhawa și Kanika.

Am avut recent un turneu muzical în zece orașe din SUA, în New York, Washington, Chicago… Deci, cânt. M-am aflat în această postură și acum trei ani, înainte de pandemie, când am cântat tot în Statele Unite, iar acum a fost primul show mare pe care l-am făcut”, a mai spus ea pentru sursa menționată mai sus.

Pe contul său de Instagram, Iulia a postat mai multe fotografii și clipuri video din timpul turneului, printre care și cadrele surprinse la Dallas, în care poartă o salopetă sexy, extrem de mulată, din paiete verzi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton