Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur revine în televiziune! În ce emisiune de succes va apărea

Iulia Vântur revine în televiziune! În ce emisiune de succes va apărea
6

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, revine pe micile ecrane din România. Vedeta va apărea în cadrul unei emisiuni îndrăgite de la noi din țară. În sezonul trecut, fanii emisiunii „iUmor” s-au obișnuit să vadă câte un invitat surpriză la masa juriului. Această rețetă va continua și în sezonul cu numărul 13.

Iulia Vântur revine în televiziune

Iulia Vântur revine în televiziune! Nu, vedeta nu a bătut palma cu Pro TV, așa cum poate v-ați fi așteptat, ci cu Antena 1. Iulia Vântur va apărea în cadrul emisiunii „iUmor”, sezonul 13. Încă din sezonul trecut, la masa juriului s-a instalat confortabil câte un jurat surpriză în fiecare ediție. Ei bine, Iulia Vântur va apărea într-una dintre edițiile emisiunii „iUmor”, sezonul 13.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe rețeaua sociale, iar în imagini poate fi observată și Iulia Vântur.

Este posibil ca drumul în televiziune al Iuliei să nu se oprească aici dacă facem o comparație cu parcursul Monicăi Bârlădeanu. Actrița a fost și ea invitat special și jurat în sezonul trecut al emisiunii „iUmor”, iar apoi a primit rolul de prezentatoare a show-ului „Splash, Vedete la apă.

Iulia VanturIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Florin Călinescu vine la „iUmor”, sezonul 13

Alături de Iulia Vântur, Florin Călinescu se numără și el printre jurații surpriză din sezonul 13 iUmor. El îi va juriza pe concurenți împreună cu Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Florin Călinescu a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, dintr-un proiect de la Prima TV, unde a ales să meargă după plecarea din trustul concurent. La PRO TV, vedeta în vârstă de 66 de ani era unul dintre jurații emisiunii Românii au talent. Spre sfârșitul lunii mai a acestui an, el a anunțat pe rețelele sociale că renunță la televiziune.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton