Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur s-a întors în India. Când va mai reveni în România

Iulia Vântur s-a întors în India. Când va mai reveni în România
13

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur a venit în România, la începutul lunii mai, în timp ce iubitul ei, Salman Khan, a rămas în India. Ei bine, a venit timpul ca vedeta să se întoarcă în Mumbai, orașul în care locuiește de ani buni. Aceasta și-a rezolvat problemele administrative pe care le avea în România și s-a întors la viața din India.

Iulia Vântur s-a întors în India

Iulia Vântur s-a întors în India. Vedeta a venit în România, la începutul lunii mai, a mers în mai multe vacanțe pe meleaguri românești, dar și peste hotare și a reușit să își rezolve problemele administrative pe care le avea. Acesta a fost și scopul principal al venirii ei în țară.

Acum că totul s-a sfârșit cu bine, Iulia Vântur s-a întors în India, acolo unde locuiește de câțiva ani buni. De asemenea, fosta prezentatoare TV și-a reluat activitățile și s-a apucat de treabă. Cum a ajuns, a și mers la a mers la studioul de înregistrări.

Înregistrăm un nou cântec, un cântec despre iubire. O să vă placă, sunt sigură”, a anunțat ea pe contul ei de Instagram. S-a întâlnit cu întreaga ei echipă de acolo, iar împreună organizează proiecte noi.

iulia-vanturIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Când va reveni Iulia Vântur în România

De asemenea, Iulia Vânturi a mai anunțat și că a fost protagonista unei ședințe foto. „Tocmai ce am avut un shooting. Sunt aici cu echipa. Nu vă pot arăta încă despre ce e vorba”, a mai declarat vedeta, potrivit libertatea.ro.

Urmăritorii din România ai Iuliei Vântur au vrut să știe când se va mai întoarce în România. „O să mă întorc când o să am o pauză aici”, a fost răspunsul acesteia.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de aproape un deceniu. Povestea de iubire pe care o are cu starul indian a făcut-o pe românca noastră să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Totodată, familiile lor se înțeleg foarte bine chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton