Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, surpriză impresionantă de ziua mamei sale. Imaginile emoționante publicate de vedetă

Iulia Vântur, surpriză impresionantă de ziua mamei sale. Imaginile emoționante publicate de vedetă

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur i-a pregătit mamei sale o surpriză de ziua ei. Gestul neașteptat făcut de vedetă a impresionat-o tare pe Catinca Vântur, care nu se aștepta la o asemenea surpriză din partea fiicei sale. Iulia Vântur a publicat și un clip video tare emoționant cu mama ei.

Iulia Vântur, surpriză de ziua mamei sale

De fiecare dată când are ocazia, Iulia Vântur vorbește cu recunoștință și iubire despre părinții ei. Deși este plecată din România de ani buni, vedeta se vede destul de des cu cei care i-au dat viață. Fie îi vizitează ea acasă, fie se întâlnesc într-un alt oraș din lume, scrie spynews.ro.

Așadar, Iulia Vântur nu putea rata ocazia să-i facă o surpriză mamei sale de ziua ei. În miezul nopții, vedeta a ajuns acasă la părinții ei, în România. Catinca Vântur nu se aștepta să își vadă fiica. Iulia și-a făcut apariția în pragul casei cu un tort aniversar și a îndemnat-o pe mama ei să își pună o dorință.

Dragostea mamei! Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”, a scris Iulia Vântur, în dreptul unui clip emoționant cu mama ei, pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

„Nimic nu se compară cu îmbrățișarea mamei. Mama e dragoste! Pură, necondiționată, blândă și puternică, în același timp. Îți mulțumesc, mama! Pentru viață, pentru că ești, pentru că sunt! Te iubesc! La mulți aniiii!”, a mai scris vedeta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton