Homepage  / Știri

Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru

Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru

de Redactia Tvmania

Blonda vedetă Pro TV Iulia Vântur va debuta ca actriţă pe scena teatrului, într-o piesă regizată de Horaţiu Mălăele. Iulia, care prezintă acum Ştirile Pro TV de weekend şi urmează să înceapă al unsprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, va juca într-un muzical despre viaţa pictorului Henri de Toulouse-Lautrec, unde va interpreta mai multe roluri.

„Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţă mai multor personaje şi astfel, am reuşit să înţeleg mai bine epoca şi viaţa marelui Toulouse-Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite, de la o artistă de cabaret la iubita pictorului, Susanne Valadon, de la căntăreaţa Jane Avril, la mama lui Toulouse-Lautrec, contesa Adele. E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Toulouse-Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Toulouse şi-a lasat amprenta”, a povestit aceasta.

Iulia va juca în piesa lui Horaţiu Mălăele în această primăvară, în paralel cu al unsprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton