Homepage  / Știri

Iulia Vântur va prezenta „Ferma vedetelor” | Când începe noua emisiune

Iulia Vântur va prezenta „Ferma vedetelor” | Când începe noua emisiune

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur va prezenta noul reality show de la Pro TV. „Ferma vedetelor”, care este programat să înceapă în martie, va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca cele 12 vedete participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Iulia Vantur (2)

Iulia Vântur s-a remarcat la pupitrul Știrilor PRO TV

 

După o pauză de un an, Iulia revine cu forțe proaspete în televiziune

În calitate de gazdă a show-ului, Iulia va trebui să fie alături de concurenți și să îi sprijine în momentele dificile prin care vor trece. Ea va fi legătura celor 12 vedete cu exteriorul, le va da sarcinile zilnice și îi va îndruma pentru a trece peste barielele fizice și psihice cu care se vor confrunta în cele de trei luni de conviețuire la Fermă.

TVM 03 - 2015

“Pornesc cu entuziasm într-o nouă aventură! Am ales să fiu gazda reality show-ului Ferma vedetelor pentru că este total diferit de ceea ce am făcut până acum în televiziune. Este provocarea de care aveam nevoie, după mai bine de 10 ani de Știri și 8 ani de Dansez pentru tine. Am ocazia să explorez, să învăț lucururi noi, să mă desfășor într-un cadru natural, amplu, mai aproape de rădăcinile noastre românești.” – a declarat Iulia Vântur. Citește mai multe în revista TVmania de luni, 19 ianuarie!

Pe lângă Iulia Vântur, care va fi alături de concurenți, cei 12 fermieri vor primi sarcini săptămânale de la Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care reprezintă și o importantă sursă de hrană. Cele 12 vedete vor trebui să treacă cu brio și de probele zilnice, iar în fiecare săptămână doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton