Homepage  / Televiziune

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Ce secret a ținut până la final

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Ce secret a ținut până la final

de Redactia Tvmania

Iulian Nunucă a câștigat trofeul Vocea României 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Încă o dată, Tudor Chirilă a adus râvnitul trofeu în echipa sa. A fost o finală magică, în care cei patru concurenți: Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și capacitatea de a ridica publicul în picioare.

Concurentul lui Tudor Chirilă și-a demonstrat încă o dată calitățile vocale de excepție, trecând prin stiluri diverse, de la operă la muzică lăutărească, și a fost desemnat de telespectatori câștigătorul trofeului „Vocea României“ și al premiului de 100.000 de euro.

„Nu m-am așteptat vreodată să ajung în finală cu profesoara mea. Andra a fost profesoara mea de canto. O scurtă perioadă, dar a fost profesoara mea. Nu mă pot bucura așa cum știu eu s-o fac…“, a spus Iulian Nunucă atunci când a primit trofeul.

Al treilea performance al lui Iulian Nunucă a fost o premieră pentru Vocea României. Acesta a interpretat, alături de Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, ”Inel, inel de aur”.

https://www.youtube.com/watch?v=MDDgfOPsb9s&ab_channel=EMILPOKE

În al doilea performance, Iulian Nunucă a făcut un duet memorabil cu Irina Baianț. Finalistul lui Tudor Chirilă și celebra soprană au cântat piesa “Hallelujah”.

“Momentul cu Irina îl primesc ca pe un cadou de Crăciun! N-aș fi crezut vreodată că o să ajung să cânt cu ea!”, a spus Iulian la repetiții.

În primul performance, Iulian Nunucă și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție. Finalistul lui Tudor Chirilă a interpretat melodia “All by myself” a celebrei Celine Dion.

După interpretarea solo, Iulian Nunucă a primit aprecierile antrenorilor, scrie protv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton