Homepage  / Vedete româneşti

Iulian Nunucă, câștigătorul „Vocea României”, are o pasiune neașteptată: adoră să facă prăjituri! EXCLUSIV

Iulian Nunucă, câștigătorul „Vocea României”, are o pasiune neașteptată: adoră să facă prăjituri! EXCLUSIV
6

de Vasilica Rogozanu,

La finalul lui decembrie, Iulian Nunucă (18 ani) și-a făcut un cadou senzațional: a câștigat, prin muncă și mult talent, trofeul „Vocea României” și premiul cel mare, de 100.000 de euro. Câștigătorul sezonului 10 speră să rămână un om simplu, cu pasiuni simple. 

TVMania: Au trecut câteva săptămâni de la finala „Vocea…”. Cum privesti acum, la rece, faptul că ai câștigat trofeul și marele premiu?

Iulian Nunucă: Trofeul și marele premiu sunt foarte importante pentru mine, dar mai important de atât este ca eu să nu dezamăgesc și să trag tare să mă fac mereu auzit. Acum pot spune că realizez ceea ce mi s-a întâmplat și revin ușor, ușor la aceeași simplitate, pentru că iubesc să fiu un om simplu și să rămân în suflet același copil. 

Ce ți se pare cel mai surprinzător lucru din această experiență?

Cel mai surprinzător mi se pare faptul că te schimbă ca om în sensul bun, privești altfel lucrurile și te maturizezi, realizezi că, de fapt, a fi artist nu e ușor, dar e atât de frumos! 

Ce a spus familia ta, mai ales tatăl, care avea alte planuri pentru tine?

Familia este în continuare foarte fericită. Tatăl meu este foarte fericit și mă susține și mai mult având în vedere că la început nu înțelegea ce voiam să fac, anume să fiu pe cele mai mari scene și să cânt ceea ce îmi place. 

La doar 18 ani, o sumă așa mare de bani poate da peste cap pe oricine. Crezi că pe tine te va schimba?

Niciodată nu mă va schimba o sumă de bani. Este clar că fără ei nu poți face mai nimic, dar pentru mine sunt pur și simplu niște hârtii. Fericirea stă în lucruri simple, să vedem mereu partea frumoasă a lucrurilor. 

Ce vei face cu banii? 

Așa cum am mai spus, banii îi voi investi în viitorul meu, în cariera mea, iar o parte din bani o voi folosi cum pot și eu pentru copiii cu situații mai precare.

Cum crezi că o se se schimbe viața ta?

Vrând, nevrând, viața oricum se schimbă și te schimbă, dar niciodată să nu uităm să trăim, așa cum am mai spus, simplu și frumos. Cred că o să am o viață de artist, concerte, proiecte muzicale.

Ce planuri muzicale ai pentru perioada următoare?

Vreau ca oamenii să mă audă din ce în ce mai mult. Voi cânta! Urmează mai multe proiecte muzicale și urmează mai multă muzică.

Care sunt cântăreții tăi preferați?

Cântăreața mea preferată este Celine Dion, dar îmi plac foarte mult și Elvis Presley, Andrea Bocelli, Dolly Parton, Freddie Mercury.

Dintre câștigătorii anteriori de la „Vocea…”, ți-a plăcut cineva în mod special? 

Dintre câștigătorii anteriori de la „Vocea României”, mi-a plăcut foarte mult de Bogdan Ioan (câștigătorul din 2018, n.r.) și finalista din același an, Mădălina Celine Coca

Ce îți place ce faci în afară de muzică? Care sunt pasiunile tale de timp liber?

În afară de muzică, îmi place foarte mult să desenez, să mă plimb, să fac prăjituri și să stau în acasă, cu familia.

Iulian ne-a mărturisit că ține în continuare legătura cu unii dintre foștii colegi, dar și cu antrenorul lui, Tudor Chirilă.

„Povestea lui Iulian este a unui copil care nu a avut foarte multe de la viață, a fost destul de mult timp singur în concurs. Cred că în finală a fost prima dată când l-a susținut cineva din platou, mama lui a fost alături de el. Mi se pare că este o poveste care poate inspira și alți copii, iar bunătatea acestui băiat și calitățile lui umane au ieșit la iveală în fiecare etapă a show-ului”, a spus Tudor Chirilă.

iulian-nunuca-317999501_3402179813391918_3456277303325530092_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton