Homepage  / Timp liber / Muzică

Iuliana Beregoi și Dorian Popa lansează piesa „Timpul le rezolvă pe toate”

Iuliana Beregoi și Dorian Popa lansează piesa „Timpul le rezolvă pe toate”

de Redactia Tvmania

Iuliana Beregoi și Dorian Popa fac echipă si lansează single-ul în care dezbat acest subiect și afirmă cu tărie că „Timpul le rezolvă pe toate”. 

De cate ori nu te-ai regasit intr-o situatie dificila si ai simtit ca vrei sa renunti? Dar, cumva, de fiecare data ai gasit motivatia sa mergi mai departe si sa lasi timpul sa-ti vindece ranile.

 

Piesa „Timpul le rezolva pe toate” vorbeste despre motivatia intrinseca de a gasi in tine puterea de a merge mai departe. Mai presus de atat, Iuliana Beregoi si Dorian Popa ne indeamna sa lasam in urma trecutul, pentru ca nu mai poti schimba ce s-a intamplat deja, dar, in schimb, ai o mare influenta asupra propriului tau viitor. Cheia succesului este sa ai incredere in fortele tale si sa nu te dai batut.

 

Melodia este compusa de Theea Miculescu si Catalin Dascalu, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu si editat de Cristian „Steez” Balan. Clip-ul ii are in prim-plan pe Iuliana Beregoi si Dorian Popa, acompaniati de trupa de dans Dance World, in care cei doi artisti sunt surprinsi in mai multe cadre. Videoclipul evidentiaza faptul ca atunci cand te focusezi pe prezent si esti inconjurat de persoanele potrivite, poti trece peste orice obstacol.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton